ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Εγώ πρέπει να τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα», ομολογεί ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

«Εγώ πρέπει να τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα», ομολογεί ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία Facebook Twitter
Η Θώμη Κουμπούρα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Λαμία
0

«Εγώ πρέπει να τη σκότωσα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν χθες o δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα, της 45χρονης παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της το πρωί της Τετάρτης, στη Λαμία.


Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, όπως μετέδωσε το LamiaStar που σημειώνει πως η επιμονή των αστυνομικών έφεραν το δράστη σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία. Ωστόσο, ο 39χρονος δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση», επισήμανε στους αστυνομικούς ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

«Εγώ πρέπει να τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα», ομολογεί ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία Facebook Twitter
Επεξεργασμένη φωτογραφία του δράστη

Σύμφωνα με το Lamiareport, η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα δείχνει στο σώμα του θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. 

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος του θύματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ