Πυροβολισμοί στο Πεδίον του Άρεως (updated)

Πυροβολισμοί στο Πεδίον του Άρεως (updated) Facebook Twitter
(φωτο αρχείου) - SOOC
0

Συμπλοκή μεταξύ ενός Γεωργιανού και ενός Αφγανού στο Πεδίον του Άρεως, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Γεωργιανός συνελήφθη, πριν από λίγα λεπτά, στην οδό Πατησίων, επειδή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πυροβόλησε έναν σκύλο.

Ο Antenna μετέδωσε πως το περιστατικό εξόργισε φοιτητές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, οι οποίοι βγήκαν και επιτέθηκαν Γεωργιανό.

Στη συνέχεια αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στην οδό Πατησίων, στο ύψος του ΟΤΕ και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Γεωργιανός είναι πιθανότατα και ο δράστης του πυροβολισμού σε βάρος Αφγανού χρήστη ναρκωτικών, με τον οποίο είχαν διαφορές, όπως τόνισε ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Αφγανός διακομίστηκε, πριν από λίγη ώρα, σε νοσοκομείο, τραυματισμένος από σφαίρα στο πόδι, που δέχθηκε στο Πεδίον του Αρεως και η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, εκτιμά ότι είναι ο ίδιος δράστης.

Ο Γεωργιανός, ο οποίος είχε πάνω του το όπλο όταν συνελήφθη, ανακρίνεται αυτή την ώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM