Βαριές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και σεξουαλικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της Αγραφιώτου βλέπει ο ιατροδικαστής

Βαριές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και σεξουαλικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της Αγραφιώτου βλέπει ο ιατροδικαστής Facebook Twitter
5

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά στην 69χρονη συνταξιούχο, που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της. Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της, οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Νικολούλη τη βρήκε. Τηλεθεατης αναγνωρισε το αυτοκινητο και έδειξε το παρκινγκ. Η αστυνομία απλά έτρεχε από πίσω.
Ποια είναι τα "νέα δεδομένα", σύμφωνα με τα οποία ο βιαστής θα είναι και "πάλι ανάμεσά μας" πιο γρήγορα, απ' ότι θα ήταν με τα "παλιά δεδομένα"; Υπάρχει κάποια σχετική αλλαγή στον ποινικό κώδικα;