"Ένιωθα μίσος για τις γυναίκες, γιατί με χώρισε η φίλη μου", είπε ο "δράκος" του Αμαρουσίου

"Ένιωθα μίσος για τις γυναίκες, γιατί με χώρισε η φίλη μου", είπε ο "δράκος" του Αμαρουσίου Facebook Twitter
2

Αποδέχτηκε ο λεγόμενος «δράκος του Αμαρουσίου» τις κατηγορίες που του αποδίδονται για απόπειρες βιασμού έξι γυναικών στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις, επειδή χώρισε με τη φίλη του και ένιωθε μίσος για τις γυναίκες.

Ο 30χρονος συνελήφθη  το πρωί μετά από μία ακόμη απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Αμαρουσίου, χάρη στην ψυχραιμία του θύματος, υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, που έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ακούσουν περίοικοι και να ειδοποιηθεί η αστυνομία που τον συνέλαβε αργότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την περιγραφή της υπαλλήλου, φορούσε μαύρη φόρμα, είχε κουκούλα, καστανά μαλλιά και ήταν ψηλός. Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε όταν προσπαθούσε να βιάσει τις γυναίκες.

Ο εργοδότης του συλληφθέντος δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι δεν πιστεύει ότι ο υπάλληλός του ήταν ο «δράκος», περιγράφοντάς τον ως «άγιο άνθρωπο».

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια