Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυριακή στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυριακή στην Αθήνα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν την Κυριακή στην Αθήνα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «3ο ATTICA RUN & FUN Grand Prix, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από τις 6:30 έως τις 12:30, στις εξής λεωφόρους και οδούς του δήμου Αθηναίων:

- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Ερμού.

- Φιλελλήνων, Σταδίου, Αθηνάς, Ερμού, Μητροπόλεως, Φρυνίχου, Σελλέϋ, Τριπόδων, Φλέσσα, Ναυάρχου Νικοδήμου, Νίκης, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM