ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για την εκπόρνευση ανηλίκων στους καταυλισμούς Αλίμου και Ειδομένης

Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για την εκπόρνευση ανηλίκων στους καταυλισμούς Αλίμου και Ειδομένης Facebook Twitter
1


Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς, δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τα οποία αναφέρονται αφενός σε καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου Αττικής Ανδρέα Κονδύλη ότι τις νύκτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά, και αφετέρου δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε εγκληματικές ομάδες στον καταυλισμό της Ειδομένης οι οποίες εκδίδουν βιαίως ανήλικες.

Η κυρία Δημητρίου η οποία είναι η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επί των ανηλίκων, διαβίβασε τα επίμαχα δημοσιεύματα στις εν λόγω δύο εισαγγελικές αρχές, για να πράξουν κατά την κρίση τους τα δέοντα, δηλαδή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κονδύλης έχει καταγγείλει ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες, ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος, σε έναν παράδρομο εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία, έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους».

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ομάδες δρουν στην περιοχή της Ειδομένης, μέσα και έξω από τον καταυλισμό, αναπτύσσοντας εμπόριο «λευκής σαρκός» στο οποίο συμμετέχουν και ανήλικα κορίτσια.Π. Τσιμπ.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια