Ο Καμμένος μιλά πάλι για εκλογές

Ο Καμμένος μιλά πάλι για εκλογές Facebook Twitter
5

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στις κάλπες αν το κουαρτέτο επιμείνει σε «παράλογες απαιτήσεις» αφήνει ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews. «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο», προειδοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για το αν θα αντέξει η κυβέρνηση από τις κοινωνικές αντιδράσεις, απαντά πως η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή για τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες, «γνωρίζοντας» την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει.

Συντάσσεται με την άποψη του πρωθυπουργού περί οργανωμένων συμφερόντων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ζούμε μία εποχή που ξαναζήσαμε με τον Κώστα Καραμανλή το 2007», ενώ τονίζει πως «θα πρέπει να καταλάβουν τα οργανωμένα συμφέροντα ότι τελείωσαν. Δεν πρόκειται οι "νταβατζήδες" να κυβερνούν τη χώρα, η χώρα θα κυβερνάται από την εκλεγμένη της κυβέρνηση».

Ο υπουργός προαναγγέλλει μείωση στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, κάνοντας λόγο για «νοικοκύρεμα», το οποίο γίνεται «από τη δική μας πλευρά και χωρίς να εκτελούμε καμία εντολή» και θα αφορά, μεταξύ άλλων, στην ομογενοποίηση των προμηθειών στα στρατιωτικά νοσοκομεία και στο κλείσιμο όσων στρατοπέδων «είχαν σκοπό να εξυπηρετούν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον...Ομέρ Βρυώνη».

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες στην Κω για τα hotspots, υπογραμμίζει ότι δεν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι αλλά «εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν hotspots, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες» και να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM