Διαψεύδει ο Βούτσης τα περί συμφωνίας της κυβέρνησης με Έλληνα ή ξένο καναλάρχη

Διαψεύδει ο Βούτσης τα περί συμφωνίας της κυβέρνησης με Έλληνα ή ξένο καναλάρχη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, αλλά και την ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έσπευσε να διαψεύσει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής όπου και διαπιστώθηκε νέο αδιέξοδο στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από κανένα κυβερνητικό στέλεχος ή την κυβέρνηση εν συνόλω για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ούτε με Έλληνα, πολλώ δε μάλλον με ξένο, Τούρκο ή οποιονδήποτε άλλο...» ανέφερε ο κ. Βούτσης διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Ένωσης Κεντρώων τους οποίους αναπαρήγαγε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Βούτσης άσκησε, όμως, και κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης για την άρνησή τους να συναινέσουν στη συγκρότηση ΕΣΡ που θα ανοίξει το δρόμο για τον διαγωνισμό χορήγησης τηλεοπτικών αδειών. Κατηγόρησε μάλιστα την αντιπολίτευση ότι θέλει να παγώσει τη διαδικασία φοβούμενη επικείμενη συγχώνευση των τηλεοπτικών σταθμών. «Το τηλεοπτικό πεδίο ανοίγει και οι συγχωνεύσεις θα γίνουν !» ξεκαθάρισε ο κ. Βούτσης.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε με νόημα ότι ήταν λάθος του το γεγονός ότι ανέμενε επί 2,5 μήνες την εκλογή αρχηγού της ΝΔ με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος μέχρι τη διενέργεια του διαγωνισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM