Λεβέντης: Δεν θα γίνω γελοίος σε ρόλο Κουβέλη

Λεβέντης: Δεν θα γίνω γελοίος σε ρόλο Κουβέλη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Σε ανάγκη διευρυμένης οικουμενικής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά. Όπως είπε, το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει μόνο του σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο σε μια οικουμενική μαζί και με τη Ν.Δ. ενώ τόνισε: «Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη».

«Ονειρεύονται κάποιοι ότι θα μπορούσα εγώ που μπήκα τώρα στη Βουλή να σηκώσω τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή βγάζει έξω την ουρά του ο Θεοδωράκης ο οποίος ψήφισε τα μνημόνια, βγάζει την ουρά του το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε το βάρος των μνημονίων επειδή είδανε ότι χάνουνε δύναμη και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Φεύγουν από τον Τσίπρα βουλευτές και θα ‘ρθω εγώ να τους καλύψω. Δηλαδή να παίξω το ρόλο του χαζού… τώρα έρχονται και λένε "παίξε το ρόλο του Κουβέλη"», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν έχει κάνει κάποια προεργασία με τον κ. Φλαμπουράρη για την περίπτωση συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ότι απλώς είχε αποστείλει στην κυβέρνηση την επιστολή-πρόταση εννέα σημείων, χωρίς να τη συνοδεύει από αίτημα εισόδου στην κυβέρνηση. 

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, η χώρα χρειάζεται ¨ευρωπαίο Πρωθυπουργό», όπως ο Στουρνάρας και ο Προβόπουλος, «δηλαδή ευρωπαϊστές οι οποίοι θα είναι βέβαια υπό την επίβλεψη της Βουλής», γιατί, όπως ανέφερε, οι εκλεγμένοι είναι ψεύτες ... δεν λένε την αλήθεια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ