Έντονη αντίδραση της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην ανανέωση συμβάσεων στη Βουλή

Έντονη αντίδραση της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην ανανέωση συμβάσεων στη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Έντονη ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων της Βουλής στα όσα σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter, σχετικά με  την απόφαση Βούτση για ανανέωση των συμβάσεων τους.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αναρωτήθηκε αν θα καταβληθούν μισθοί και σε ανθρώπους που δεν εργάστηκαν και υπέσκαψαν ηθελημένα τη λειτουργία του Κοινοβουλίου ενώ έκανε λόγο για  «άκρον άωτον της φαυλοκρατίας».

 «Πώς είναι δυνατόν να τολμά η κα. Κωνσταντοπούλου να λέει για τους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν όταν τους υπάλληλους αυτούς τους χρησιμοποιούσε επί μήνες για να καλύπτει τις δραστηριότητες της, όταν οι υπάλληλοι αυτοί εργάστηκαν νύχτα-μέρα για να τυπωθούν χιλιάδες αντίτυπα για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, όταν οι εργαζόμενοι ήταν αυτοί έβγαζαν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας», σημειώνει ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής.

Την ίδια ώρα ευχαριστεί τον Νίκο Βούτση για τη λύση που έδωσε και «που ταλάνιζε επί μήνες τους υπαλλήλους της Βουλή και είχε προκαλέσει δεκάδες αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM