Iβάν Σαββίδης εναντίον Φίλη: Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση

Iβάν Σαββίδης εναντίον Φίλη: Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση Facebook Twitter
ΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
3

Επίθεση εννατίον του Νίκου Φίλη με αφορμή τις δηλώσεις του για τη γενοκτονία φέρεται να εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr, πριν λίγες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση ζητούσε την παραίτηση του Υπουργού, Νίκου Φίλη μετά τα όσα είπε ο τελευταίος για την γενοκτονία των Ποντίων.

Σήμερα,  ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Κοζάνη (για ζητήματα ποντιακού περιεχομένου) ως επίτιμος προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και ανέφερε τι είπε τον Αλέξη Τσίπρα για το συγκεκριμένο θέμα.

"Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στην Ελλάδα για γενοκτονία. Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση. Είπα στον Τσίπρα να σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα, αλλιώς τα μαζεύω και φεύγω".

Συνεχίζοντας ο Σαββίδης που ανέφερε πως νιώθει ντροπή για το "χτύπημα" που δέχτηκε από την "μητέρα Ελλάδα", τόνισε: "Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν στο 30% του πληθυσμού της χώρας".

πηγή: thestival.gr

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM