Ο Χαϊκάλης έδωσε εξηγήσεις για την "οffshore" - Δεν ήταν δική μου και δεν ήταν εξωχώρια εταιρεία

Ο Χαϊκάλης έδωσε εξηγήσεις για την "οffshore" - Δεν ήταν δική μου και δεν ήταν εξωχώρια εταιρεία Facebook Twitter
1

Την εκτίμηση πως ο ίδιος έγινε στόχος προκειμένου να υπάρξει αποπροσανατολισμός και να ειπωθεί πως: "Ο Χαϊκάλης κάνει λαμογιές και εκπροσωπεί τη διαφθορά" ανέφερε στην αποψινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την πολύκροτη υπόθεση της offshore.

Επισήμανε πως τα παραστατικά και τα έγγραφα που έχει από τη συνεργασία του με την εν λόγω εταιρεία αποδεικνύουν πως δεν είχε στόχο να φοροδιαφύγει ή να αποκομίσει άλλα φορολογικά οφέλη, αλλά αποκλειστικά τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων που είχαν να κάνουν με τη καλλιτεχνική του δραστηριότητα. Δεσμεύτηκε επίσης πώς όλα τα στοιχεία θα παραδοθούν όπου του ζητηθεί.

O κος Χαϊκάλης ανέφερε πως δεν είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης της εταιρείας και πως δεν διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο σε αυτή και πρόσθεσε πως η εταιρεία ήταν "ατζέντης" και ο ίδιος πελάτης. Επιπλέον υπογράμμισε επίσης πως η εταιρεία έχει έδρα την Κύπρο και πληροί όλες τις απαραίτητες νομικές προϋποθέσεις για τη δραστηριοποίησή της εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φανταστείτε το βεληνεκές του ταλέντου του, ώστε ανέθεσε σε εξειδικευμένη εταιρεία τη διαχείρηση του! Επειδή παρακολούθησα τη συνέντευξη του, απο μαζοχισμό, να σημειώσω την πληρότητα και τη σαφήνεια του λόγου του υπόψη ανδρός!