Προς παραίτηση και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ;

Προς παραίτηση και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ; Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Φουλ για διάσπαση εμφανίζει και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα στα ΝΕΑ, σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του Σαββατοκύριακου ένα μεγάλο κομμάτι της Νεολαίας του κόμματος αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, μια μεγάλη ομάδα του οργάνου, ίσως και πλειοψηφική, θα ανακοινώσει την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ενταχθούν στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ή κάποιο άλλο σχήμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Κατά το δημοσίευμα σήμερα αναμένεται και η παραίτηση όλων των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου που εντάσσονταν στην Αριστερή Πλατφόρμα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια