Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Ο τύπος θέλει να την κοπανήσει - Μέχρι να πάμε σε εκλογές, θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Ο τύπος θέλει να την κοπανήσει - Μέχρι να πάμε σε εκλογές, θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός Facebook Twitter
4

"Μέχρι να πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα μας εμφανιστεί ως αντιμνημονιακός", ανέφερε στην αποψινή του συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

"Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο. Πρέπει να εφαρμόζουμε τις διατάξεις" δήλωσε ο κος Μεϊμαράκης ο οποίος ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εξήγησε στη χθεσινή δική του συνέντευξη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό γιατί πάμε σε εκλογές.

«Συγχαρητήρια, ήταν επιτυχία του Alpha που τον βρήκατε γιατί ήταν εξαφανισμένος εδώ και μέρες» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας αμετανόητο τον κ. Τσίπρα, καθώς επανέλαβε ότι δεν μπόρεσε να βρει δικαιολογία για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ο ίδιος πάντως επέμεινε και σήμερα πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να εγκαταλείψει τη θέση του και για αυτό και σπεύδει σε εκλογές."Δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο που έφερε. Αφού δεν θέλει να το εφαρμόσει γιατί το έφερε. Αρα φεύγει. Εβαλε την χώρα σε περιπέτεια ενώ θα μπορούσε να πάει σε συνέδριο ή να ορίσει κάποιον άλλον», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να έχουν το χρόνο τους για να συζητηθούν τα ζητήματα για τα οποία θα αποφασίσουν οι πολίτες, «οι οποίοι τώρα δεν έχουν ενημερωθεί για το μνημόνιο που θα αλλάξει τη ζωή μας για πολύ καιρό».

Κατηγόρησε επ´αυτού τον Αλέξη Τσίπρα για καθεστωτική αντίληψη και πως άρχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο.

Είπε, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας δεν λέει τίποτα για τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

«Το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Εξασφαλίζεται με διχαστικό δημοψήφισμα και με εκλογές; Και αν κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, τού έχει κανείς εμπιστοσύνη ότι δεν θα κάνει τον Φεβρουάριο εκλογές;» συμπλήρωσε, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «θεώρησε ότι η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου».

Τόνισε, επιπλέον, ότι πάμε γρήγορα σε εκλογές γιατί «δεν έχουν έρθει τα ραβασάκια της εφορίας και οι νέες δόσεις του ΕΝΦΙΑ», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να καταργήσει τον ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εξηγώντας ότι είναι αντίθετη και η Κομισιόν.

«Το παραμύθι το φάγαμε όλοι. Και οι Ευρωπαίοι. Όπου πήγε έλεγε ότι εκλογές δεν θα γίνουν, και χθες είπε με κρίση ειλικρίνειας ότι από τις 12/07 είχε στο μυαλό του εκλογές» συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Για τη συμφωνία ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι νόμος του κράτους και «εμείς μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν έχει άδικο ο Μειμαράκης αλλά ξεχνάει την ανάμειξη της Ν.Δ. σε όλο αυτό το μπάχαλο. Και δεν μιλάω για την αναγκαστική ψήφηση του μνημονίου αλλά για την πρόωρη ψήφηση Προέδρου της Δημοκρατίας που εν τέλη οδήγησε στις εκλογές.
Μόνο το κομπολογάκι του λείπει-θα 'ναι ασορτί με όσα λέει. Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές τι?? αλλά ποιος σκέφτεται και την Τρίτη, Τεταρτη κοκ?? Ευτυχώς που θα -ξανά- σωθούμε, άν βγεί η ΝΔ πρώτο κόμμα, γιατί όπως είπε και ο Άδωνης θα μειώσουν τους φόρους... ΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις κακόμοιρε, αφελή λαέ?
Τη στιγμή που θα εκλεγεί κόμμα που θα μειώσει το δημόσιο οι φόροι θα μειωθούν, δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει. Το θέμα είναι, είναι η ΝΔ έτοιμη να τα βάλει με το δημόσιο? Πριν λίγες μέρες άκουγα βουλευτή της ΝΔ να λέει στην ΕΡΤ ότι δεν θα απολύσουν και μετά τον Άδωνη να λέει το αντίθετο.. Μας δουλεύουν όλοι μαζί αλλά μην τους αδικούμε. Για να σε ψηφίσει αυτός ο όχι και τόσο αφελής λαός πρέπει να του χαϊδέψεις τ' αυτιά.