To σαρδάμ (;) του Τσακαλώτου που κρύβει μια μεγάλη αλήθεια

To σαρδάμ (;) του Τσακαλώτου που κρύβει μια μεγάλη αλήθεια Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος λίγο πριν την αποχώρησή του από το Χίλτον όπου είχε μαραθώνιες συναντήσεις με τους δανειστές.

«Τα βασικά ζητήματα που μας ταλαιπώρησαν, νομίζω ότι τα λύσαμε. Και για το Ταμείο και για τα κόκκινα δάνεια και για την Ενέργεια, έγιναν κάποιοι συμβιβασμοί σε όλα αυτά τα ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, σημειώνοντας πως εκτός από αυτές τις «μία-δύο λεπτομέρειες που θα συζητηθούν τώρα σε κάποιες ομάδες για να τις λύσουν».

Όταν όμως ερωτήθηκε για τα επόμενα βήματα όσον αφορά το δάνειο και το πότε θα κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: «ζωής θέλοντος» θα γίνουν.

«Δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος...», είπε ο κ. Τσακαλώτος στην προσπάθειά του (λογικά) να πει «Θεού θέλοντος».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια