Κομμάτια μεταλλικής σκάλας και όχι συντρίμμια αεροπλάνου φαίνεται πως ήταν τελικά τα τμήματα που βρέθηκαν στο Ρεϊνιόν

Κομμάτια μεταλλικής σκάλας και όχι συντρίμμια αεροπλάνου φαίνεται πως ήταν τελικά τα τμήματα που βρέθηκαν στο Ρεϊνιόν Facebook Twitter
1

Σε μια κοινή μεταλλική σκάλα κινεζικής προέλευσης, φαίνεται πως ανήκει τελικά το μεταλλικό τμήμα που βρέθηκε νωρίτερα στις ακτές του νησιού Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό. Αυτό φέρεται τουλάχιστον να ισχύει σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα και τη φωτογραφία που δημοσιοποιεί η Daily Mail.

Διάψευση για νέα ευρήματα στο νησί είχαμε νωρίτερα και από μια δικαστική πηγή η οποία απέρριψε προηγούμενες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες νέα συντρίμμια που ενδέχεται να ανήκουν στο χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines εντοπίστηκαν στις ακτές του νησιού Ρεϊνιόν.


Η πηγή αυτή μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο «διέψευσε ότι ερευνώνται αντικείμενα ή συντρίμμια που ενδέχεται να προέρχονται από ένα αεροπλάνο στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που διεξάγεται» για την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines.


Νωρίτερα μια πηγή που έχει γνώση της έρευνας είχε δηλώσει ότι νέα «μεταλλικά συντρίμμια» εντοπίστηκαν σήμερα από περιπατητές στην άκρη της θάλασσας στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτά προέρχονται από ένα αεροσκάφος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια