Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κύριος Τσίπρας αυτοαναιρείται

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κύριος Τσίπρας αυτοαναιρείται Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

Για ανακρίβειες και ψεύδη κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, και βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την απάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή σε ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, σχετικά με το «Plan B» έκανε σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου, την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας σήμερα παραδέχτηκε ότι έδωσε προσωπική εντολή στον κ. Βαρουφάκη να σχηματίσει ομάδα που θα επεξεργαζόταν "σχέδιο άμυνας της χώρας". Δύο εβδομάδες πριν διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό πως ζήτησε από τον κ. Βαρουφάκη μια ανάλυση επιπτώσεων αλλά "όχι σχέδιο". Για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει ο κ. Τσίπρας αυτοαναιρείται.

Ούτε έπρεπε να αποκαλύψει το "Plan B", ούτε να το αρνηθεί λέγοντας ψέματα. Στις κρίσιμες περιστάσεις που βιώνει ο τόπος χρειάζεται ειλικρινή και υπεύθυνο πρωθυπουργό και αξιόπιστη Κυβέρνηση. Ακόμα περιμένω τον πρωθυπουργό να καταθέσει στη Βουλή την περίφημη μελέτη επιπτώσεων που από της 16 Ιουλίου 2015 έχω αιτηθεί».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ