Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε διαπραγματευτή τον Χουλιαράκη που είναι πιο Τρόικα από την Τρόικα

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε διαπραγματευτή τον Χουλιαράκη που είναι πιο Τρόικα από την Τρόικα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Επίθεση στον Γιώργο Χουλιαράκη που είναι επικεφαλής της διαπραγμάτευσης έκανε από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το μέλος της Νίκος Ηλιόπουλος.

«Δε γίνεται να έχουμε επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας τον κ. Χουλιαράκη, ο οποίος είναι πιο τρόικα και από την τρόικα. Δε δίνεις έτσι αυτήν τη μάχη» είπε ο κ. Ηλιόπουλος  που τόνισε επίσης ότι «όσο αυταπάτη είναι να λέμε ότι θα μας δώσουν μια καλή συμφωνία, άλλο τόσο αυταπάτη είναι να λέμε ότι αυτή η ευρωζώνη θα δώσει μια καλή συμφωνία εξόδου στην Ελλάδα».

Το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και θέμα για τις απολαβές των ευρωβουλευτών ζητώντας να κατατίθενται στο κόμμα και εκείνο να αποφασίζει για τη διαχείριση αυτών των χρημάτων.  «Δεν γίνεται ευρωβουλευτές μας να παίρνουνε 20.000 ευρώ το μήνα. Αυτά τα λεφτά θα πρέπει να πηγαίνουν στο κόμμα και αυτό να αποφασίζει για τη διαχείρισή τους» είπε. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM