Οργή Βαρουφάκη για το κυνήγι των δημοσιογράφων: "Φύγετε από εδώ. Φτάνει"

Οργή Βαρουφάκη για το κυνήγι των δημοσιογράφων: "Φύγετε από εδώ. Φτάνει" Facebook Twitter
Ο παραιτηθείς υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης βοηθάει να σηκωθεί μοτοσικλέτα που έπεσε μετά από προσπάθεια δημοσιογράφων να του αποσπάσουν δηλώσεις έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα,ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Φώτης Πλέγας Γ.
19

Πρωτόγνωρες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, λίγο μετ΄'α την είδηση βόμβα της παραίτησης του Γιάνη Βαρουφάκη. Δεκάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία επιδόθηκαν σε ένα κυνήγι που θύμιζε εικόνες παπαράτσι στο Χόλιγουντ όταν την ο Γιάνης Βαρουφάκης εξήλθε του κτιρίου.

Κυριολεκτικά πολιορκημένος και ανίκανος έστω και να περπατήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης κάποια στιγμή ξεσπά και αναφέρει:" Aυτό είναι έλλειψη πολιτισμού. Τα τοξικά ΜΜΕ καλό είναι να αρχίσουν να εκπολιτίζονται λίγο. Φύγετε από εδώ. Είναι μια ζούγκλα αυτό που έχετε κάνει εδώ. Φτάνει."

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Μα καλά αυτός δεν χρησιμοποιεί τους δημοσιογράφους για να δίνει συνεντεύξεις; Το χειρότερο είναι ότι μπορεί ακόμα να κυκλοφορεί χωρίς να τον γιουχάρουν, ενώ ουσιαστικά αυτός έκλεισε τις τράπεζες με τις επιλογές του. Μήπως ο κόσμος έχει παρασυρθεί από το λαϊκισμό;
πάρε και ξηρά τροφή γιατί θα περιμένεις αρκετά μάλλον! Πιάσανε όμως τόπο τα κλάμματα του Μπογδάνου και την γλύτωσε από τον εισαγγελέα (μάλλον επειδή είναι ανάξιος ακόμη και στην ΕΣΗΕΑ να μπει...)
ειναι τοξικα τα ΜΜΕ ??? εσυ δεν εισαι κυριε (πρωην) υπουργε που οπου εβλεπες δημοσιογραφο και καμερα στηνοσουν με τουπε για να πεις τις φιλοσοφιες σου ??? τωρα που ''εληξε'' η θητεια σου στο υπουργειο ( και δοξα το θεο γι αυτο ) σε πειραξε η τοξικοτητα των ΜΜΕ ??? Ελεος με την υποκρισια σ'αυτο τον τοπο πια !!!!
Όταν λοιπόν κάποιος δεν είναι κατάλληλος πλέον για μια θέση, την χάνει..Σε κάνει να απορείς γιατί κάποιοι υπουργοί τύπου Γεωργιάδης δεν πήραν το πούλο νωρίς νωρίς όπως ο Βαρουφάκης
Ωραιος οπως παντα. Πανεξυπνος,προσγειωμενος,απλος! Αποχωρει με ψηλα το κεφαλι και παραδιδοντας μαθηματα πολιτισμου εντος κι εκτος Ελλαδας.Η μηχανη μπροστα απο το υπουργειο,ηταν πεσμενη για πολυ ωρα. Οι "δημοσιογραφοι" προσπαθωντας αλλοι με τα μαρκουτσια να αποσπασουν μια δηλωση και αλλοι μια φωτογραφια,την εριξαν κατω αδιαφορωντας. Δεν προσφερθηκε κανενας να την σηκωσει...εκτος του Βαρουφακη!!!! Αυτα ειδα στην τηλεοραση και στην συνεχεια ακουσα την κυρια Τρεμη στις ειδησεις να μιλα για την... "απομακρυνση" του! Ενταξει...δεν το λες και τοξικο! Τοξικακι ειναι τοξικουλη! Κανοντας ομως ζαπινγκ και στα υπολοιπα καναλια μαζεψα μια σεβαστη ποσοτητα τοξικοτητας,που προβλεπω ομως πως συντομα θα επιστραφει!"Φυγετε απο δω..φτανει" οχι δεν ειναι σωστος ο τροπος! Επρεπε να τους πει "ξουτ...ξουτ...ξουτ!" μπας και τον καταλαβουν!
I'm your biggest fanI'll follow you until you love mePapa-paparazzi(Αγαπάμε Γιάνη μόνο που θα έπρεπε να μελετήσει λίγο παραπάνω την Κιμ Καρντάσιαν. Δεν χρειάζεται να μιλά. Αυτό είναι τόσο 00s. Αρκεί το βλέμμα του στο κενό και τα μισόκλειστα μάτια του στα φλας)
Τοξικα ΜΜΕ...Τοξικοι Ευρωπαιοι...Τοξικοι Θεσμοι...βρε Yani μπας κ εισαι κρυφο-ΑΝΕΛ κ δε μας το λες?(να μου το θυμαστε...σε λιγο καιρο εχουν να βγουν στη φορα κατι κακιουλες του Γιανη για τον Τσιπρα που θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι!!!)
Τις σαβούρες του για την ανθρωπιστική βοήθεια να την κρατήσει για πάρτη του ο κ.Γιούνκερ,δεν ντρέπεται ο ξεφτίλας να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο λες και απευθύνεται σε κατοίκους της Αϊτής μετά τον σεισμό.