Μέρκελ και Ολάντ για την Ελλάδα: Aύριο είναι η ώρα του Τσίπρα για αξιόπιστες προτάσεις

Μέρκελ και Ολάντ για την Ελλάδα: Aύριο είναι η ώρα του Τσίπρα για αξιόπιστες προτάσεις Facebook Twitter
1

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 (ώρα Ελλάδας) η συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Φρανσουά Ολάντ στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις όπως τις κατευθύνει πια το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος της Κυριακής και στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου.

Η κα Μέρκελ τόνισε πως ο χρόνος πιέζει και πρόσθεσε "Θέλουμε αυτήν την εβδομάδα την πρόταση στο τραπέζι για να μπορέσουμε να βρούμε λύση. Ο κ. Τσίπρας πρέπει τώρα να μας πει πώς σκέφτεται το μέλλον,το πρόγραμμα, πώς θα οδηγήσει τη χώρα σε ευημερία και ανάπτυξη. Aποδεχόμαστε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και πρέπει να διαχειριστούμε αυτήν την απόφαση και να δούμε πως βλέπουν οι υπόλοιπες 18 χώρες αυτό το αποτέλεσμα. Η πόρτα των διαπραγματεύσεων είναι ανοιχτή, αλλά οι προϋποθέσεις για ένα νέο πρόγραμμα δεν πληρούνται ακόμα"

"Η πόρτα είναι ανοιχτή στις συνομιλίες" και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάνει "σοβαρές προτάσεις", τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.


Υπάρχει μια "κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Ευρώπη και για την Ελλάδα", σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος της Γαλλίας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
.....Η πόρτα των διαπραγματεύσεων είναι ανοιχτή, αλλά οι προϋποθέσεις για ένα νέο πρόγραμμα δεν πληρούνται ακόμα" Αλεξη...απο το "μερα μεσημερι" εχουμε παει στα "μαυρα μεσανυχτα" και...δε βλεπω να ξημερωνει!!!