#MinisterofAwesome: Το email για τον Βαρουφάκη - τον πιο cool, χαρισματικό και ιδιοφυή ΥΠΟΙΚ που έχει υπάρξει ποτέ

#MinisterofAwesome: Το email για τον Βαρουφάκη - τον πιο cool, χαρισματικό και ιδιοφυή ΥΠΟΙΚ που έχει υπάρξει ποτέ Facebook Twitter
Dimitris Messinis / SOOC
10

Μόλις λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, οι δημόσιες σχέσεις του εκδοτικού οίκου του πρώην ΥΠΟΙΚ, διακινούν ένα e-mail που έχει γίνει viral και γράφει:

"Ελπίζω αυτό το email να σας βρίσκει καλά.


Μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη -του, ίσως, πιο cool, χαρισματικού και ιδιοφυή Υπουργού Οικονομικών που έχει υπάρξει ποτέ (#MinisterofAwesome)- αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω με κάποια «παρουσίαση» σχετικά με αυτόν.


Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούμε μια νέα έκδοση του βιβλίου του «The Global Minotaur», με ένα νέο πρόλογο από τον οικονομικό συντάκτη του Channel 4, Πολ Μέισον.


Σκέφτηκα να έλθω σε επαφή μαζί σας σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα ακόλουθα:

(Ακολουθούν προτάσεις για προώθηση...)"

 

Το θέμα ανέδειξε η Ελληνίδα ανταποκρίτρια για την Wall Street Journal Ματίνα Στεβή και η εφημερίδα η οποία επικοινώνησε με τον εκδοτικό οίκο για σχόλια:

 

O διευθυντής επικοινωνίας των εκδόσεων Zed Books, με έδρα το Λονδίνο, Jonathan Maunder, αναφέρει στην Wall Street Journal πως δεν αισθάνεται πως υπάρχει κάτι λάθος στην, κάπως υπερβολική, γλώσσα «Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να ντρέπομαι» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει, τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομό του» και ανέφερε πως το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν κάτι απολύτως συνηθισμένο και φυσιολογικό.

O εκπρόσωπος του κ Βαρουφάκη, Δημήτρης Γιαννόπουλος, δήλωσε στην εφημερίδα: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο κος Βαρουφάκης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή την επικοινωνία και σίγουρα δεν θα συναινούσε με το ύφος ή τη γλώσσα η οποία προφανώς αντανακλά τη συναισθηματικά υπερβολική αντίδραση του εκδότη στην είδηση της παραίτησης. "

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αυτό μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκλειφθεί. Ενας απίθανος τσαρλατάνος με πλήρη πολιτική και επαγγελματική ανεπάρκεια. Κατάφερε, μέσα σε πέντε μήνες, να σπαταλήσει το πολιτικό κεφάλαιο της χώρας και να μας βάλει απέναντι σε 18 λαούς της ευροζώνης. Πολύ cool!
Μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη -του, ίσως, πιο cool, χαρισματικού και ιδιοφυή Υπουργού Οικονομικών που έχει υπάρξει ποτέ Πηγή: www.lifo.grΤο υπερβολικό σε αυτήν την φράση είναι το ¨ίσως¨.
Η ιστορια εχει δειξει πως τους σπουδαιους ανθρωπους παντοτε προσπαθουν καποιοι να τους μειωσουν και να τους υποτιμησουν. Τιποτα καινουριο!Ο Νιτσε το λεει ωραια "Οσο πιο ψηλα πεταμε, τοσο πιο μικροι φαινομαστε σ’ αυτους που δεν μπορουν να πεταξουν".
Οι πολίτες της χώρας που αναφέρεις δεν φαίνεται να θεωρούν τον εν λόγω τ.ΥπΟικ. υπεύθυνο για αυτό. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και συνήθως (αυτο)προβάλλονται με κραυγαλέο τρόπο, ώστε να αισθάνονται δια βοής δικαιωμένοι..