Παραιτήθηκε ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ

Παραιτήθηκε ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ Facebook Twitter
16

Την παραίτησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστή πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Ο κύριος Σαμαράς σε φορτισμένο κλίμα είπε «Από σήμερα παραιτούμαι από το τιμόνι της ΝΔ».

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό το τηλεφώνημα της Ντόρας Μπακογιάννη, με το οποίο ζητούσε από τον πρόεδρο της ΝΔ να παραιτηθεί. Ακολούθησαν, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης αλλά και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ο Αντωνης παραιτηθηκε.Αναμενομενο και αναποφευκτο.Φευγοντας εκανε το "αποχαιρετιστηριο δωρο"του στην "αγια οικογενεια".Αφησε το "μαγαζι" στον Βαγγελα.Στον τελευταιο που θα ηθελαν να βρουν "μπροστα" τους οι Μητσοτακηδες.Την εβδομαδα που περασε ο Κυριακος "αλωνισε"τα καναλια δινοντας απο το πρωι ως το βραδυ λυσσασμενες μαχες υπερ του ΝΑΙ.Ενω αλλοι,οπως ο Δενδιας,φροντισαν(σωφρωνως ποιουντες)να ειναι σχεδον "εξαφανισμενοι".Σε ποιον νομο το ΟΧΙ ελαβε το υψηλοτερο ποσοστο απο ολους τους νομους της χωρας ; Μα,στα Χανια, φυσικα ! Εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα αποτελουν καθε αλλο παρα ευκαταφρονητο πληγμα για την "οικογενεια".
Μη βιάζεστε... Γιατί μπορεί να έρθει μια μέρα που θα λέμε "μια χαρά είχε αρχίσει να στρώνει η κατάσταση επί Σαμαρά"... Κακό σκυλί αλλά αποτελεσματικό σε πολλά.