Οχι δείχνουν όλες οι τηλεοπτικές δημοσκοπήσεις

Οχι δείχνουν όλες οι τηλεοπτικές δημοσκοπήσεις Facebook Twitter
6


Προβάδισμα του «Όχι» με διαφορά 3-4% από το «Ναι» δίνουν σημερινές τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha (Marc), ANT1 (Metron Analysis), Mega (GPO) και Star (MR).

  • Στη δημοσκόπηση του Alpha, με το «Όχι» συντάσσεται το 52,0% ενώ με το «Ναι» συντάσσετται το 48,0%.
  • Στη δημοσκόπηση του ANT1, με το «Όχι» συντάσσεται το 49,0% ενώ με το «Ναι» συντάσσετται το 46,0% (5% άκυρα/λευκά, ΔΞ/ΔΑ κλπ).
  • Στη δημοσκόπηση του Mega, με το «Όχι» συντάσσεται το 51,5% ενώ με το «Ναι» συντάσσετται το 48,5%.
  • Στη δημοσκόπηση του Star, με το «Όχι» συντάσσεται το 51,5% ενώ με το «Ναι» συντάσσετται το 48,5%.

Στο ερώτημα τι νομίζετε ότι θα επικρατήσει (ANT1), οι ερωτηθέντες είπαν το "Όχι" με 51%, το "Ναι" με 37% ενώ το 12% δεν απάντησαν/δεν γνώριζαν.

Το ερώτημα που τέθηκε στο σημερινό δημοψήφισμα ήταν εάν «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015».

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Νομίζω πως όπως και να θέλουν να μεταφράσουν το μήνυμα του λαού οι δημοσιογράφοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα γύρισε την πλάτη της στην Ευρώπη και αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Εγώ ως βαθύτατα ευρωπαϊστής πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Εύχομαι η επιλογή των πολιτών να είναι σοφή και η Ελλάδα να βρει τις δικές τις καινούργιες αρχές και αξίες που θα την οδηγήσουν με τις καλύτερες προοπτικές σε ένα λαμπρό μέλλον. Η αγωνία μου όμως είναι και για το μέλλον της Ευρώπης, με την οποία αποφάσισα να ταυτισω και το δικό μου μέλλον.
Αυτό που εμένα με ανησυχεί είναι ότι αντί να έχουμε μια σοβαρή κυβέρνηση που θα πάρει μέτρα και παράλληλα θα αναμορφώσει την οικονομία μας,όπως έκαναν τόσες άλλες χώρες,κι έναν Πρωθυπουργό αποφασιστικό και σοβαρό (Ρέντσι,Κένι,Κοέλιο κτλ.) και να τους στηρίξουμε,ακολουθούμε ακόμη τυφλά τους τύπους που μιλάνε για ζουρνάδες και πεντοζάληδες και αυτούς που αντί να κάτσουν κάτω και να διαπραγματευτούν "εκβιάζουν" (λες και οι δανειστές χρειάζονταν δανεικά) και εφαρμόζουν θεωρίες παιγνίων τζογάροντας με τις τύχες της χώρας (όλα αυτά όταν δε δίνουν συνεντεύξεις).Αν αυτό δεν είναι ενδεικτικό της διαφοράς του επιπέδου μας με την υπόλοιπη Ευρώπη,τότε δεν ξέρω τι είναι...
Αδέρφια!ΑΔΕΡΦΙΑ! Ειμαστε μαζι σε αυτο επιτέλους ενωθείτε! Είτε ναι είτε οχι αλλάζει η ζωή όλων εδω που φτάσαμε! Ειναι στο χερι μας να αλλάξει προς κατι καλύτερο ασχέτως τσιπρεων σαμαραδων θεοδωρακηδων... Ειμαστε άνθρωποι και αυτο ειναι πανω απο καθε νομισμα! Ε ΝΩ ΘΕΙ ΤΕ!