Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση για την επεισοδιακη συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση για την επεισοδιακη συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη Facebook Twitter
22

Θέση στην προχθεσινή πολυσυζητημένη συνέντευξη της προέδρου της Βουλής από τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη πήρε σήμερα ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Υπενθυμίζεται πως σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη η οποία είναι σύντροφος του κ. Μπακογιάννη, η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου προσέφυγε σε αιχμές για τη σχέση αυτή απαντώντας σχετικά με το ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης κάνουν λόγο για σχέδιο ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;».«Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» απάντησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. «Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα».

Τι σχολίασε ο κος Μπακογιάννης:

«Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έβγαλε τα συμπεράσματά του, διότι είχαμε πραγματικά μια χυδαία, μια αήθη επίθεση από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα θα μου επιτρέψετε να μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα αν μπορώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο. Η γιαγιά μου η μακαρίτισσα έλεγε ότι ο Θεός καταράστηκε το μυρμήγκι και του έδωσε φτερά να πετάξει. Η κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θεωρεί προφανώς και εμφανίζεται λες και κουβαλάει στους ώμους της γενεές και γενεές θυσιών και αγώνων της Αριστεράς. Επειδή στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι αυτά δεν τα αντέχουμε στην κριτική γιατί πώς θα μπορούσε να κουβαλήσει όλους αυτούς τους αγώνες; Στο Παρίσι όπου σπούδαζε όταν εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη άγαμης θυγατέρος ή όταν υπερασπιζόταν τους βιαστές; Αλλά τέλοσπάντων, δεν πρέπει να ρίξουμε το δημόσιο διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι θεσμικά να την σεβαστούμε και να την τιμήσουμε ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας. Είναι ένα τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι πολιτικοί όταν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μία ερώτηση, όταν θέλουν να υπεκφύγουν».

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
"ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας."Ποιους εννοείτε Κε Μπακογιάννη? Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, την κα Κοσιώνη και την κα Μπακογιάννη ?ελοελ
1.Η Κοσιώνη είναι παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πολύ πριν γίνει σύντροφος του Μπακογιαννη.2.Η Κωνσταντοπούλου πήγε στον ΣΚΑΙ για να βγάλει το λογύδριο της εναντίον των καναλιών και του Αλαφούζου.Δεν ήθελε να της θέσουν καμία ερώτηση εκτός κι αν ήταν σαν τις ερωτήσεις της έκθαμβης και αμερόληπτης δημοσιογράφου της ΕΡΤ που την ρώτησε που βρίσκει την δύναμη και ανταπεξέρχεται σε όλα αυτά.3.Ο Μπακογιάννης της είπε λίγα.Η ΠτΒ εμφανίζεται ως η σχεδόν αποκλειστική εκπρόσωπος του λαού.έτσι γενικά και αόριστα του λαού.Όποιος δεν συμφωνεί μαζί της και άρα με τον λαό είναι με τους άλλους τους κακούς.
Δύο δυναμικές παρουσίες δημοσιογράφου και πολιτικού των οποίων οι προσωπικότητές τους συγκρούονται στην t.v. Η δυναμική κα Ζ. Κωνσταντοπούλου να επιβάλλει τον λόγο της με φόβο στην κα Σ.Κοσιώνη και η σιδηρά κυρία Κοσσιώνη να αμύνεται. Καθόλου ωραίο θέαμα και η δημοκρατία και ο διάλογος να μην υφίσταται, γιά τους τηλεθεατές ουδείς σεβασμός. Η αξιολογική ουδετερότητα της δημοσιογράφου βαίνει ανεξάρτητη από τις συναισθηματικές της επιλογές, όπως και της Προέδρου της Βουλής άλλωστε.
αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορα της κοσιωνη. διεκοπτε συνεχως την πουτουβου προσπαθωντας να θεσει ερωτησεις και δεν την αφησε να ολοκληρωσει το μονολογο τηςτελος παντων η πουτουβου ζητησε να εμφανιστει στο σκαι προφανως για να πει το ποιηματακι της το 80% του χρονου αφιερωσε στα μμε (εδω θυμισε μιχαλολιακο οταν ειχε προσκληθει απο τον μπογδανο)στο υπολοιπο του χρονου διαφημισε το πορισμα της επιτροπης ημιτρελλων που εφτιαξε για το χρεος. το οποιο πορισμα εχει τοση αξια οση εχουν και τα ελληνικα ομολογα. ανηκει στην κατηγορια σκουπιδιμερικοι δεν εχουν παρει ακομα χαμπαρι οτι οι τραπεζες εκλεισαν και ουτε το δντ πληρωθηκε ουτε οι συνταξεις καταβαλλονται οτι δηλαδη τα τρομολαγνα συστημικα και μπλα μπλα μεσα μαζικης ενημερωσης επαληθευτηκαν αυτη που διαψευστηκε ειναι η κυβερνησαρα μας.
παιδιά...δεν μιλάω γενικά και αόριστα...μιλάω για τη ζωή, τη σία, τον μπακογιάννη και το σόι του! μη τα γενικοποιείται! δεν είπα ότι είναι ανήθικο για τους κέννεντη! για αυτούς τους συγκεκριμένους μίλησα! όσο για την επιχειρηματολογία μου άμα δεν την βρίσκετε πειστική...ακούω τη δικιά σας! γιατί από αερολογίες ξέρω και εγώ!συγκεκριμένα έχετε κάτι να πείτε? οι αερολογίες, οι γενικότητες μας φάγανε σε αυτό τον τόπο. ΣΥ ΓΚΕ ΚΡΙ ΜΕ ΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!
Για την καθαρά αντιεπαγγελματική στάση της γκόμενάς του είχε κάτι να πει ή θεωρεί απόλυτα φυσιολογική τη στάση της η οποία ήταν εξ αρχής ειρωνική κι εριστική λες και μιλούσε με κάποια πρώην του γκόμενού της σε κλαμπ της παραλιακής; Πραγματικά έβλεπα τη συνέντευξη και απόρησα πως δε σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε κανέναν πολιτικό του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ δε θα τολμούσε να μιλήσει με αυτό το ύφος, η γλώσσα πέφτει μέχρι το πάτωμα σε αυτούς. Όσο για την απάντηση που όπως είπε εκείνη απέφευγε να απαντήσει (όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι απάντησε έστω κι εμμέσως η Ζ.Κωνσταντοπούλου) δε ξέρει ότι κανένας πολιτικός παγκοσμίως δε δίνει άμεση απάντηση; Τι ήθελε; Να πει αυτό που ήθελε να ακούσει για να στηρίξει καλύτερα την προπαγάνδα του ο ΣΚΑΙ; Αν είναι τόσο μαχητική δημοσιογράφος, ας κάνει το ίδιο και με άλλους πολιτικούς τότε. Επικαλούνταν πηγές χωρίς να ρωτήσει καν αν ισχύουν, μιλώντας με βεβαιότητα. Ποιος δημοσιογράφος το κάνει αυτό; Ο καθένας μπορούσε να καταλάβει από που τα είχε μάθει αυτά και ποιος την είχε βάλει να φερθεί έτσι. Τέλος, όπως είπε και ο WhateverGetsYouGoing είναι όντως ανήθικο να σου παίρνει συνέντευξη δημοσιογράφος η οποία είναι σύντροφος πολιτικού προσώπου από αντίπαλο πολιτικό κόμμα.
Ενώ είναι ηθικότατο να σου παίρνει συνέντευξη η σύντροφος ενός πολιτικού προσώπου που ανήκει σε ένα αντίπαλο κόμμα!Άσε που δεν είπε και τίποτα τραγικό η Ζωή. Σαν πολιτικό πρόσωπο τον ανέφερε όχι σαν γκόμενο της δημοσιογράφου! Ανήθικο είναι ότι το μισό μητσοτακαίικο είναι βουλευτές!
Αντίπαλο κόμμα και δεν πήρε ούτε μια απάντηση. Αν ήταν από φιλικό κόμμα, θα τις βλέπαμε να αγκαλιάζονται κιόλας με σημαιούλες του σύριζα.Και το μητσοτακαίικο είναι βουλευτές γιατί κάποιοι τους ψηφίζουν. Δεν σου αρέσουν εσένα οι εκλογές και η δημοκρατία?
1. Δεν την πήγαν με το ζόρι τη Ζωή στον ΣΚΑΙ. Φαντάζομαι με τη θέληση της πήγε, ήξερε με ποιον θα συνομιλήσει, για να μην πω ότι το περίμενε πώς και πώς για να χρησιμοποιήσει την ουαου μπηχτή για τα προσωπικά της Κοσιώνη.2. Ελάτε ρε παιδιά. Ολοι καταλάβαμε γιατί έγινε η αναφορά αυτή. Είναι δυνατόν ακόμη να προσποιούμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε;3. Ανήθικο από ποια άποψη; Εξελέγησαν όλοι από τον Ελληνικό λαό. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι ίδιες παντού. Όχι ιερές εκεί που θέλουμε και ανήθικες εκεί που δε μας αρέσουν.
Είναι ανήθικο σύντροφος πολιτικού να είναι δημοσιογράφος και να παίρνει συνεντέυξεις?Είναι ανήθικο να γίνεσαι πολιτικός και να σε ψηφίζει ο λαός, εφόσον είσαι γιός/εγγονός πολιτικού?Παιδιά, έχετε ξεφύγει λίγο, πραγματικά.
Μα....και η Κωνσταντοπουλου, κορη πολιτικου ειναι και η μητερα της δημοσιογραφος...Αυτη δεν εκανε ποτε "ανηθικες" συνετνευξεις;Και οπως πολυ καλα τονισε ο Μπακογιαννης, μεχρι προσφατα η μητερα της εισεπραττε παρανομα επιδομα για την κορη της...Αλλα αυτο δεν ηταν ανηθικο, ηταν...αριστερο(!).
Τάδε έφη ο πολιτικόποιημένος με την αξία του Μπακογιάννης θελοντας να υπερασπιστεί τη γυμνάστρια γκόμενα του Σία που ήθελε απλά με κάτι να μπουκώσει στο στόμα της όταν η Ζωίτσα μιλούσε για συστημικά μέσα...Ρε lifo κάνε ένα ποτ πουρί με το πώς συμπεριφέρονταν οι δημοσιογράφοι σε παλαιότερους ΠτΒ.