Παπαδημούλης: Η κυβερνητική πρόταση αλλάζει το τοπίο, τώρα επείγει το Ναι

Παπαδημούλης: Η κυβερνητική πρόταση αλλάζει το τοπίο, τώρα επείγει το Ναι Facebook Twitter
SOOC
5

Με ανάρτηση που χρήζει επεξηγήσεων στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρεται στη νέα πρόταση που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση προς τους εταίρους.

«Η κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος, αλλάζει το τοπίο. Τώρα επείγει το Ναι, στην πρόταση, "μέσα" κ "έξω"», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Εν τω μεταξύ μέσω Twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, διέψευσε ότι εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό να αποδεχθεί τη συμφωνία ή ότι η κυβέρνηση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνει το δημοψήφισμα.

«Η ερμηνεία και ο σχολιασμός λεγομένων είναι απόλυτα θεμιτές πρακτικές, η κραυγαλέα παραποίησή τους όμως είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη» σημείωσε ο κ. Δραγασάκης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"Επείγει το ΝΑΙ στην στην κυβερνητική πρόταση για συμφωνία με τον ESM. Όσοι το διαστρεβλώνουν, ως δήθεν Ναι στο δημοψήφισμα της 5/7, είναι κοινοί συκοφάντες."Τι άλλο να περιμένεις όταν οι περισσότεροι που διάβασα<ν τον τίτλο και το κείμενο (?) του αυτού του post το εξέλαβαν ως ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.Πάντως όσοι σχολιάζουν τον "κωλοτούμπα" και "καλοπερασάκια" Παπαδημούλη δεν έιναι απλά παπαγαλάκια αλλά επαγγελματίες λασπολάγνοι...
Για να παραφράσουμε τον Κ.Π. Καβάφη, ο κύριος πρόκειται για ένα ακόμα απ' τα χυδαία όργανα του τραγικού θιάσου. Ντροπή. Πολιτικάντικοι ελιγμοί για τη διατήρηση στην εξουσία, ενώ υφαίνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες στο σάβανο της χώρας, στο σάβανο των ονείρων ημών των νέων και στο σάβανο της Αξιοπρέπειας όλων, και κυρίως των πλέον ανίσχυρων. Ντροπή.
Παπαδημούλης: η τέχνη να το παίζεις "ευρωΑριστερός" με υποκριτικά tweet και δηλώσεις ενώ κάνεις την ζωάρα σου στίς Βρυξέλλες με 11.000 το μήνα.Not bad, σύντροφε.