Times: Δεν θα πάρει σεντς η Ελλάδα αν δεν φύγει ο Τσίπρας

Times: Δεν θα πάρει σεντς η Ελλάδα αν δεν φύγει ο Τσίπρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
11

«Η Ελλάδα δεν θα πάρει σέντς από νέο δάνειο αν δεν φύγουν οι Τσίπρας, Βαρουφάκης», γράφουν οι Times που επικαλούνται δηλώσεις συντηρητικού Γερμανού πολιτικού ο οποίος δηλώνει ότι δεν εμπιστεύονται τους δύο πολιτικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μέχρι να συμβεί αυτό η Γερμανία θα μπλοκάρει οποιαδήποτε συμφωνία.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος πολιτικός αναφέρει ότι υπάρχει σχέδιο από την Ε.Ε. προκειμένου να βρεθεί η ελληνική αριστερά εκτός εξουσίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Σημειώνεται επίσης ότι η γερμανική Βουλή έχει δικαίωμα veto και να μπλοκάρει το οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα, όπως αυτό που ζήτησε χθες η Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος αξιωματούχος δηλώνει  ότι έτσι Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές θα μπλοκάρουν ό,τι ζητήσουν οι κομμουνιστές.

.«Στο κόμμα μου το CDU/CSU θα υπάρξουν πολλοί συνάδελφοί μου που θα ψηφίζουν “όχι” αν το ζητούν ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας. Να είστε σίγουροι. Επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη πια», λέει προσθέτοντας: «Χρειαζόμαστε έναν αξιόπιστο εταίρο που θέλει να κάνει τη δουλειά του».

Ο συγκεκριμένος αξιωματούχος αποκάλυψε επίσης ότι ο σοσιαλιστής Γερμανός πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έχει συμμετάσχει σε κρυφές συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένου πιθανόν και του κ. Τσίπρα, ώστε να «σπάσει το κίνημα του ΣΥΡΙΖΑ». Στόχος, να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση τεχνοκρατών με μετριοπαθή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο  συντηρητικός πολιτικός επισημαίνει επίσης ότι αν το δημοψήφισμα βγάλει «όχι» τότε «όλα τελείωσαν».«Θα συζητήσουμε για ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά όχι για νέο πρόγραμμα διάσωσης» λέει.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ΕΙναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Οτι άποψη κ να έχει κάποιος για τον Τσίπρα είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός μιας χώρας της Ευρώπης. Αυτές οι παρεμβάσεις προσβάλουν τους Ελληνες κ τη δημοκρατία. Την Κυριακή θα πέσουν οι μασκες. Να ξέρουμε πόσο βαραίνει η αξιοπρέπεια και η ελευθερία.
δυστυχως ζηταμε τα λεφτα τους (οκ με ευθυνη των προηγουμενων) επομενως ο τροπος που πολιτευται ο συριζα, ειναι απλα απιστευος και μας φερνει σε απομονωση ισως και εξοδο μεσοπροθεσμα απο την ΕΕ