Μοσκοβισί: Πρέπει να επισπεύσουμε γιατί απέχουμε από συμφωνία

Μοσκοβισί: Πρέπει να επισπεύσουμε γιατί απέχουμε από συμφωνία Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos/SOOC
1

Χρειάζεται να επισπεύσουμε αφού δανειστές και Ελλάδα απέχουν ακόμα από μια συμφωνία, δήλωσε στο Bloomberg o επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί από τη Δρέσδη, όπου συμμετέχει στη συνάντηση του G7. 

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο Γάλλος επίτροπος μίλησε για «σημαντικές διαφορές» για την τρέχουσα δανειακή συμφωνία που πρέπει να γεφυρωθούν για να προχωρήσουν οι συζητήσεις για «περαιτέρω διευθετήσεις».

«Χρειάζεται πρώτα να κλείσουμε την αξιολόγηση του δεύτερου προγράμματος, να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα και μετά θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε για περαιτέρω διευθετήσεις», ανέφερε, δηλώνοντας παράλληλα ότι κάθε μία από τις προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM