Διαμαντόπουλος: Εμετικός ο Πανούσης στο άρθρο του

Διαμαντόπουλος: Εμετικός ο Πανούσης στο άρθρο του Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
4

«Αναθερμάνθηκε» η κόντρα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση  μετά από άρθρο του τελευταίου στο οποίο αναφέρει ότι «οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει εμετικό και προσβλητικό το σημείο αυτό του άρθρου επιτιθέμενος στον υπουργό.

 «Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία» γράφει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει επίσης ότι «πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ενώ στην κριτική που του ασκούνταν, μιλούσε για "τρελούς του χωριού" μας δηλώνει πως «Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω»» και καταλήγει με νόημα: «Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη...».

Διαμαντόπουλος: Εμετικός ο Πανούσης στο άρθρο του Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο ένας(Πανούσης)πήγε από τη ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ για τη καρέκλα(του υπουργού),ο άλλος (Διαμαντόπουλος)ως αναρχικός(έτσι εχει αυτοπροσδιοριστεί)πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για την άλλη καρέκλα αυτή του βουλευτή.Συμπέρασμα:Τι ενώνει ολες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ?Η καρέκλα.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν ποτέ μπει ο Διαμαντόπουλος στη κυβέρνηση και μάλιστα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Προσβλήθηκε ο Μπαχαλάκιας του ΣΥΡΙΖΑ... Τοποθετώντας έτσι τον εαυτό του ακριβώς μέσα στην ομάδα που περιγράφει ο Πανούσης (τον οποίο έχω αρχίσει να συμπαθώ).Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ο εφιάλτης της stand up tragedy κυβέρνησης να τελειώνει σύντομα.