Πολίτες εναντίον Ραχήλ Μακρή: «Είσαι Εβραία και άθεη»

Πολίτες εναντίον Ραχήλ Μακρή: «Είσαι Εβραία και άθεη» Facebook Twitter
Φωτ.: KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC
15

Η Ραχήλ Μακρή αποδέχθηκε πρόσκληση του δημάρχου του Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για να παραστεί σε εκδήλωση για τον ΟΛΠ. Όπως υποστηρίζει η ίδια, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, φτάνοντας βρέθηκε αντιμέτωπη με στελέχη του πρώην κόμματός της, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

 

Η κα Μακρή, που τον Ιανουάριο μεταπήδησε στο έτερο κόμμα της συγκυβέρνησης, τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι οι πρώην σύντροφοί της της την είχαν «στημένη». Βλέποντάς την της επιτέθηκαν φραστικά, φωνάζοντάς της «Είσαι Εβραία, και άθεη». Επίσης την κατηγόρησαν για τη στάση που κράτησε σχετικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

 

Η ίδια λέει πως δεν κατάλαβε τους λόγους της επίθεσης, αλλά δεν άργησε να εμπλακεί σε έντονη κουβέντα μαζί τους, τονίζοντας ότι ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος «ισχυρίζεται ότι συνομιλεί με τον Θεό», ενώ έκανε λόγο και για ψεκασμένους. Σε κάποια στιγμή μάλιστα φέρεται να γύρισε προς το μέρος τους και να φώναξε: «Προσοχή στα κουνούπια...». 

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Η Ραχήλ την πάτησε απο δικους της. Οταν μοιραζε αβερτα χαρακτιρισμους της άρεσε, τωρα που τους εισπράττει, ζοριζεται.Γενικως πρεπει να προσεχουμε τι κοινωνικα στρωματα αγκαλιάζουμε και τι αντιλήψεις εκθρεφουμε.
ενας ωραιος τροπος να κανει το ατομο αυτο συμπαθές!!! αν το καταλαβει θα μας ταραξει σε δηλωσεις για την σαντα μπαρμπαρα...δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα πολυ αλλοι εχουν ακολουθησει αυτο το δρομο επαγγελματικα.
Προς οπαδούς των ΑΝΕΛΔιαλέξτε τι από τα δύο είναι η Ραχήλ: Άθεη ή Εβραία; Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά αναλογίστηκα, μελαγχολώντας, ποιοι μας κυβερνούν. ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ.
"Εισαι Εβραια και αθεη....",εφα η μια πλευρα...!!!"..... ο αρχηγός σας Πάνος Καμμένος «ισχυρίζεται ότι συνομιλεί με τον Θεό».....«Προσοχή στα κουνούπια...»,εφα η αλλη...!!!Οταν μιλαμε εφεξης για πολιτικοκοινωνικο διαλογο "υψηλου επιπεδου" θα εχουμε ,τουλαχιστον, ενα προσφορο παραδειγμα !
Δεν τους έβρισαν ακριβώς, αλλά χρησιμοποίησαν αυτές τις λέξεις ως βρισιά.. προφανώς στο δικό τους το μυαλό είναι βαρύς χαρακτηρισμός το 'Εβραίος' και 'άθεος'. Αν τους πεις, βέβαια, ότι ο Χριστός ήταν Εβραίος, παθαίνουν κοκομπλόκο..
Χορτασαμε χαρακτηρισμους και ειρωνειες για σημερα. ΝΔ και Ποταμι για Καμμενο,τωρα αυτο...φτανει!Να συστησω ψυχραιμια και να υπενθυμισω πως ειμαστε κι εμεις εδω!Σιγουρα δεν μας αξιζει αυτη η "κατινια" ολη την ωρα...κουραστηκαμε.
Αλλο πολιτες και αλλο μελη των Ανελ!Κατα τ'αλλα τι να πεις,τραγικοτις τραγικοτητων, τα παντα(και οι παντες) τραγικοτης! -Απο τη Ραχηλ χειροτερος και αχρηστοτερος πολιτικος,ουτε ο ΓΑΠ-
Οι ΑΝΕΛ κράζουν τη Ραχήλ (με άκυρους χαρακτηρισμούς), που την είχαν στο κόμμα μέχρι πρόσφατα. Η Ραχήλ κράζει τον Καμμένο ως παρανοϊκό, που ήταν ο αρχηγός της για χρόνια. Απ' τους ΑΝΕΛ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ, και τώρα αυτά τα δύο κόμματα συγκυβερνούν. Το θέατρο του παραλόγου!