Μανιός: Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι σε 15 ημέρες έχουμε πιστωτικό γεγονός

Μανιός: Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι σε 15 ημέρες έχουμε πιστωτικό γεγονός Facebook Twitter
5

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» προειδοποίησε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Την δήλωση που προκάλεσε αίσθηση σχολίασε και η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου:«Πάγωσα με το δεκαπενθήμερο για το πιστωτικό γεγονός του κ. Μανιού» 

Με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού στον ΣΚΑΪ συμφώνησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Για την πληρωμή μισθών και συντάξεων και την πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων μας λείπουν 2 δισεκ. ευρώ, ή θα βρεθούν από κάπου ή θα γίνει πιστωτικό γεγονός συμφωνώ με τον κ. Μανιό» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΊ σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

O κος Μανιός σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα ότι ο υφυπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας χρησιμοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Αίγιο στην επίσκεψη Ρώσων επενδυτών που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα της ΕΒΟ, ανέφερε ότι «αν επρόκειτο για το μοναδικό επιχειρησιακό έτοιμο ελικόπτερο είμαι αντίθετος με αυτές τις πρακτικές».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Επιτέλους, αυτοί οι βουλευτές της αντιπολίτευσης όπως ο Νίκος Μανιός πρέπει να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον κόσμο ότι θα γίνει πιστωτικό γεγονός ;)