Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης είναι ένας ανεκδιήγητος κλόουν

Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης είναι ένας ανεκδιήγητος κλόουν Facebook Twitter
12

Βαρείς χαρακτηρισμούς εκτόξευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο κλόουν», που «διεθνοποίησε την πάρτη του σε βάρος της Ελλάδας».

Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος αρνήθηκε να πάρει πίσω αυτούς τους χαρακτηρισμούς, επιμένοντας ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «είναι ένας κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Τον Λοβερδο δεν το παω καθολου.Ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του κακου κομματισμου που ειναι η μαστιγα της Ελλαδας καθως και της υποκρισιας και ανικανοτητας που ομως τα καταφερνει χαρις στην εικονα που εχει δημιουργησει με την βοηθεια μμε.Ομως εδω εχει δικιο.Τον Βαρουφακη τον ακουμε να κανει μονο διαπιστωσεις.Οι προτασεις τους,οταν υπαρχουν,ειναι απο αμελετητες εως απιστευτες.Οι ευρωπαιοι πολλακις εχουν εκφρασει την δυσαρεσκεια τους διοτι ειναι εγωκεντρικος και προτεινει πραγματα ανεφαρμοστα.Χωρια απο τα παραπανω πολυ σημαντικα,υπαρχει και κατι αλλο που δειχνει το ποιον του:απο την στιγμη που εγινε υπουργος βρηκε την ευκαιρια να κανει lifestyle την πλουσια ζωη πυ κληρονομησε απο τον πατερα του ενω μαλιστα η χωρα που ειναι υπουργος οικονομικων βρισκοταν στην χειροτερη θεση απο ποτε και δεν συμμαζευοταν απο μονος του,παρα μονο μετα απο πιεσεις της κυβερνησης.Δεν κανει ο ανθρωπος γι'αυτα και σ'αυτο συμφωνουν ολοι,ξενοι και Ελληνες,πλην αυτων που ακομα τρωνε την επικοινωνιακη αξιοπρεπεια του συριζα.Κακος ο λοβερδος αλλα κακος και ο Βαρουφακης.
Δώστε στον κ. Λοβέρδο ένα υπουργείο και την προσωπική συνεργάτιδά του, έχει ακόμη έργο να παραδώσει, τα έχει αφήσει μισοτελειωμένα. Να ρθει να μας αποτελειώσει.
Τόσα χρόνια είχαμε διηγημένους κλόουν, που υπέγραφαν χωρίς να διαβάζουν τι υπέγραψαν, και μέσω mail. Τώρα έχουμε ανεκδιήγητους κλόουν, στο τέλος αυτής της παράστασης, θα κάνουμε την σύγκριση, για να δούμε ποιοί μας έκαναν να κλάψουμε και ποιοί να γελάσουμε. Ο Λοβέρδος γιατί διαμαρτύρεται απο τώρα;