Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού για το περιστατικό με την Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού για το περιστατικό με την Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
19

Αν και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για την καταγγελία που την παρουσιάζει να έχει προκαλέσει επεισόδιο σε βενζινάδικο στην Αιδηψό Εύβοιας, η τοπική ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου:


«Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.

Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρυ της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου.

Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε την Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.

Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της.... Άδικος κόπος»!

*Διαβάστε επίσης: «Ήμουν κι εγώ στο βενζινάδικο και ξέρω πολύ καλά τι έκανε η Ζωή» 

 

 

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Μπορει καποιος να μου πει τι εγινε στο βενζιναδικο γιατι η ιστορια ολο αλλαζει. Τελικα η καταγγελουσα εχει "γαλαζιες" συναστροφες; Ο υπαλληλος την εβριζε χυδαια; Η Κωνσταντοπουλου βγηκε απο το αυτοκινητο; Τετοιες μερες με πολυκοσμια δεν βρεθηκε ενας τριτος να τραβηξει βιντεο; Το καταστημα δεν εχει βιντεο;Ας μιλησει και ο υπαλληλος...και εμεις θα τα βγαλουμε τα συμπερασματα μας. Στο κατω κατω αν μια γυναικα δεχεται λεκτικη επιθεση και αντιδρα,εγω ειμαι μαζι της. Υπερβολη στο απροχωρητο.
"Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη. Πηγή: www.lifo.gr"Το συγκεκριμένο σημείο καθώς το θεωρώ υπέρ-εμετικό, προσβολή προς κάθε αριστερή πεποίθηση και πλήρης ταύτιση με ακριδεξιές πρακτικές παλαιοτέρων ετών. Είναι υπερ-ξεφτύλα να αμφισβητούνται τα λεγόμενα ενός πολίτη μόνο και μόνο επειδή πετάει νεοφιλελέδικά σχόλια στο f/b. Αλλά τι να λέμε τώρα στην αριστερά του λαϊκισμού και της προπαγάνδας "φταίνε οι άλλοι" είναι απόλυτα λογικό να επανέλθουν τα πιστοποιητικά πολιτικών πεποιθήσεων προκειμένου να προσδιοριστεί η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση κάποιου. Λες και είναι αστείο πράγμα να γίνονται τρείς επώνυμες καταγγελίες πολιτών εναντίων της προέδρου της Βουλής μόνο και μόνο για να ρίξουν λάσπη. Πάρτε το χαμπάρι η αριστερά του 2014 όπως εκφράζεται μέσω του Σύριζα στην πλειψηφία της είναι τόσο αριστερή που βρωμάει δεξιίλα.
«Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη. Σοβαρά τώρα;Δλδ. η κ. Μουρούτη δεν είχε μαζί της το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων;Που πας και συ δεύτερη μέρα του Πάσχα με τις νεοφιλελεύθερες απόψεις παραμάσχαλα στην Αιδηψό;
Εντάξει, γελάμε αλλά υπάρχει και κάτι πολύ creepy στην ανακοίνωση. Το στίλ μου θυμίζει έντονα ανακοινώσεις που θα έβγαζε ένα καθεστώς τύπου Βόρειας Κορέας. Μακάρι να είναι τρολιά.
Αυτό το "η λεπτότητα του χαρακτήρα της" με ξεπερνά!!!! Λεπτότητα και Ζωή Κωνσταντοπούλου απλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση ρε παιδί μου!!!
Ο Λάμπρος ο Κοντός θεωρεί ότι κακώς ασχολούμαστε με το θέμα γιατί έχουμε άλλα σοβαρότερα. Γεγονός. Σχεδόν για οτιδήποτε άλλωστε, μπορείς να σκεφτείς κάτι χειρότερο ή σοβαρότερο. Προτείνω στον Λάμπρο τον Κοντό να μας ετοιμάσει μία λίστα, όπου να ιεραρχεί τα θέματα με σειρά προτεραιότητας και μετά να κάτσουμε ειλικρινά και να απαντήσουμε. Το εξαντλήσαμε το τάδε; Το καλύψαμε το δείνα; Αν όχι, να κατέβουν όλες οι υπόλοιπες ειδήσεις από τα κανάλια και τα sites.Απλό και λογικό.
"Απλο και λογικο".Ετσι τελειωνει το σχολιο του επι του σχολιου μου ο 3.14.Καλωντας με να ιεραρχησω εγω τα σοβαρα θεματα με σειρα προτεραιοτητος.Ευχαριστως,λοιπον, να το κανω,παραθετοντας μονον αυτα τα ζητημα τα τα οποια θεωρω-ολα ανεξαιρετως-πρωτης σειρας προτεραιοτητας.Η Δημοκρατια.Τα εθνικα θεματα.Η οικονομια,η κριση,η διαπραγματευση.Η κοινωνια ,εν μεσω ανθρωπιστικης κρισης.Το ασφαλιστικο.Η Παιδεια.Η Υγεια.Το μεταναστευτικο.Ακομη και αν συνεχισω επι ωρες,το "μειζον ζητημα" της 'επικης αντιπαραθεσης' Βενζινα-Κωνσταντοπουλου δεν προβλεπω να το καταταξω σε σειρα υψηλοτερη του 1.000.Καπου μεταξυ του αποτελεσματος του κρισιμου ποδοσφαιρικου αγωνα Ανω Καταραχιου-Κατω Βρυσουλας και του γαμου του λαικου βαρδου Ιορδανη Παραπαπα και της 'μοντελας' Σουλας Καραπιπινιδη.Ασφαλως και δικαιουται οποιοσδηποτε να εχει εντελως διαφορετικη αποψη.Οπως,βεβαια,δικαιουμαι και εγω να διατηρω,μεχρις αποδειξεως του εναντιου,την αποψη οτι κρισιμα και σοβαρα θεματα ειναι ΜΟΝΟΝ αυτα τα οποια επηρεαζουν, σε μεγαλο βαθμο, οχι απλα την ποιοτητα της ζωης,αλλα ακομη και την ιδια την επιβιωση της πλειονοτητας των συμπολιτων μου.Ζητωντας,ταυτοχρονα,ταπεινα συγγνωμη απο τους οπαδους του Ανω Καταραχιου και τους θαυαμαστες της Σουλας Καραπιπινιδη,οχι μονον διοτι αδυνατω να συμμερισθω τις αποψεις τους,αλλα και διοτι αδυνατω να κατανοησω τον τροπο σκεψεως τους.Εαν και εφοσον,φυσικα,εμπλεκονται ποτε σε τετοιες "συνθετες" διαδικασιες.
Λάμπρο, χωρίς να υποβαθμίζω τα υπόλοιπα, έχουμε την Πρόεδρο της Βουλής, τρίτη στην ιεραρχία του κράτους, να (φέρεται οτι) απειλεί με απόλυση ιδιωτικό υπάλληλο επειδή δεν της έκανε το γιουσουφάκι. Το λές και ζήτημα δημοκρατίας.
Αγαπητε LucretiusTo ευγενικο και λογικοτατο σχολιο σου με "υποχρεωνει"να κανω αυτο ακριβως το οποιο καταδικαζω και απεχθανομαι τα μαλα.Να εμπλακω,δηλαδη,σε μια συζητηση"περι ονου σκιας".Και να εμφανισθω ως "συνηγορος"(!)της κας Κωνσταντοπουλου,κατι το οποιο μου προκαλει "αλλεργια".Εξηγουμαι λοιπον.Ασφαλως αν η Κα Κωνσταντοπουλου απειλησε εναν υπαλληλο με απολυση,ανεξαρτητως του ποιος ακριβως διαλογος η περιστατικο προηγηθηκε,η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη και απολυτως κατακριτεα.Εκεινο ομως το οποιο με ενοχλει,περαν του ανευ γενικοτερης ουσιας θεματος,ειναι το οτι ασχολουμεθα με ενα θεμα στο οποιο το συνολο της πληροφορησης προερχεται απο την μια πλευρα,και μονον.Διοτι πιστευω ακραδαντα στο "μηδενι δικην δικασεις πριν αμφι μυθον ακουσεις".Ειναι,ομως,αυτο εφικτο στην προκειμενη περιπτωση ;Δεν νομιζω.Διοτι αν η 'Κωνσταντοπουλειος'πλευρα πεσει στην παγιδα και μπει στην διαδικασια να απαντησει,να παρουσιασει την δικη της αποψη,απλα θα "συντηρησει"το "μειζον"αυτο θεμα στα ΜΜΕ επι πολυ περισσοτερο χρονο.Κατι που κανεις πολιτικος δεν θα ηθελε,βεβαια.Επισημαινω τα ακολουθα.Σε ολες τις "βερσιον"που διαβασα δεν περιλαμβανεται "μαρτυρια"η οποια να αναφερεται σε υβρεις.Φωνες,ουρλιαχτα,εμμεση απειλη,ναι,υβρεις οχι.Κατα συνεπεια δεν εχει διαπραχθει κανενα αδικημα(το να λες σε καποιον υπαλληλο οτι εισαι δυσαρεστημενος απο την συμπεριφορα του και θα ενημερωσεις το "αφεντικο"του φυσικα και δεν αποτελει αδικημα),ουτε,καν, "πταισματικης"μορφης.Επισημαινω,επισης,οτι η ολη 'ιστορια'βριθει παραλογισμων και αντιφασεων.Απο το οτι πηγε δυο διαδοχικες ημερες στον ιδιο "βενζινα"για να φτιαξει το λαστιχο,και εκανε δυο καυγαδες,μεχρι το οτι η 'αυτοπτης μαρτυς'κυρια την οποια ακουσα ο ιδιος,εντελως τυχαια,να δινει ραδιοφωνικη συνεντευξη(αποδεχομενη,μαλιστα, οτι ειναι μελος της ΔΑΚΕ)ειπε οτι η ιδια η Κωνσταντοπουλου δεν κατεβηκε ποτε απο το αυτοκινητο της,ενω αυτος ο οποιος εσπευσε στην φιλη της και της ζητησε να διαγραψει το βιντεο,ηταν καποιος τριτος, τυχαια παρισταμενος,με αλλο αυτοκινητο,ο οποιος μαλιστα ρωτησε την Κωνσταντοπουλου αν θελει να φωναξει-αυτος-την αστυνομια.Η απαντηση ηταν,προφανως,αρνητικη."Ενεργειες",απ'οτι φαινεται,απο πλευρας Κωνσταντοπουλου δεν εχουν γινει.Ουτε μια.Επειδη ομως κουραστηκα και αηδιασα κι εγω ο ιδιος με την ενασχοληση μου με το "μεγαλο αυτο θεμα",σταματω.Απλα τελειωνω με μια παρατηρηση.Το οτι η κα Κωνσταντοπουλου ειναι ατομο "ιδιορρυθμο" εχει γινει αντιληπτο απο καιρου.Το αν ειναι καταλληλη για τον ρολο της προεδρου του κοινοβουλου,ειναι συζητησιμο.Το οτι,ομως,δεν εχει καταληφθει ποτε να ψευδεται ασυστολα προς το Σωμα και τον ελληνικο λαο,σε αντιθεση με την μεγαλη πλειονοτητα των συναδελφων της του παρελθοντος,ειναι,επισης,γεγονος.Το ποιος,βεβαια, προτιμα την μια κατηγορια πολιτικων προσωπων και ποιος την αλλη,ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο ζητημα.Αλλα ισως και να ειναι το μονο "θεμα ουσιας" σε ολη αυτη την φαιδρη ιστορια.
@3.14Θα ηθελα να μου επιτρεψεις να σου κανω μιαν υποδειξη,η οποια αποσκοπει στο να βοηθησει,πρωτιστως,εσενα τον ιδιο.Οταν σχολιαζεις καποιον αλλο σχολιαστη να αποφευγεις να κοιταζεσαι στον καθρεφτη.Για να μην "μπερδευεσαι".