ΠΑΣΟΚ και Εurokinissi διαψεύδουν τον Καμμένο για το βίντεο με του ΟΥΚάδες

ΠΑΣΟΚ και Εurokinissi διαψεύδουν τον Καμμένο για το βίντεο με του ΟΥΚάδες Facebook Twitter
(Φωτογραφία: Eurokinissi )
2

Σκληρή απάντηση έδωσε το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα συνθήματα των ΟΥΚ. Υπενθυμίζεται πως ο σάλος που έχει προκληθεί μετά τα συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε σαν αποτέλεσμα θύελλα αντιδράσεων ενώ ο κ Καμμένος χθες διέψευσε το βίντεο λέγοντας πως είναι περσινό και πως αυτός δεν άκουσε τα συνθήματα, αλλά τους ΟΥΚάδες να τραγουδούν το 'Μακεδονία Ξακουστή"

Στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των ΟΥΚ όταν υπουργός Aμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος. Και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο...» απάντησαν χθες οι ΑνΕλ σε ανακοίνωση σχετικά με τα επίμαχα συνθήματα. «Γιατί λοιπόν, τώρα ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Βενιζέλου;» σημειώνει η κ. Χρυσοβελώνη και συνεχίζει: «Προφανώς, επειδή ενοχλείται από τις επιτυχείς πρωτοβουλίες του υπουργού Εθνικής Aμυνας Πάνου Καμμένου."

 

Τους παραπάνω ισχυρισμούς έσπευσε να διαψεύσει το πρακτορείο Eurokinissi το οποίο δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο:

 H απάντηση του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του - γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός - κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi. Τελικά αυτή είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: Το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση. Μόνο που πλέον όλοι τους πήραν είδηση».

 

 

Σημειώνεται πως με μια απλή αναζήτηση στο Υοutube μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως στην περσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου όχι απλά δεν έβρεχε, αλλά είχε ηλιοφάνεια:

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα ΟΥΚ φώναξαν εθνικιστικά συνθήματα...φέτος.Πριν 2-3 χρόνια φωνάζαν για τους Αλβανούς πως δεν θα γίνουν Έλληνες κι έτσι.Breaking news:Το ΚΚΕ χρησιμοποιεί το σφυροδρέπανο σαν σύμβολο.More breaking news:Στο άκουσμα των λεγομένων όσων υποστήριξαν πως τα ΟΥΚ σε περίπτωση πολέμου θα πάνε στην πρώτη γραμμή,σύσσωμο το στρατιωτικό επιτελείο της χώρας έβαλε τα γέλια.Η ανακοίνωση που εξέδωσε:"Γατάκια,στην πρώτη γραμμή πάνε οι«αναλώσιμοι»,όχι τα επίλεκτα σώματα.Τουτέστιν,οι πεζικάριοι που έριξαν 10 βολές με ακαλιμπράριστα G3 στην εκπαίδευση.Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον 50άρη που πήγε στρατό πριν 30 χρόνια".
Αν και δεν το κανω συχνα,θα ηεθελα,εις επιρρωσιν του σχολιου σου,να τονισω και εγω το φοβερο χαρακτηριστικο του μεσου νεοελληνα.Οσο λιγοτερα γνωριζει για οποιοδηποτε θεμα,τοσο ισχυροτερη αποψη εχει επι του θεματος αυτου.Διαβασα κι εγω τα περι"ΟΥΚ στην πρωτη γραμμη"και ,κυριολεκτικα,"μου σηκωθηκε η τριχα".Πρεπει να εχει καποιος ολοκληρωτικη αγνοια του τι ακριβως ειναι οι"ειδικες δυναμεις",και μαλιστα οι κορυφαιες εξ αυτων,και του πως χρησιμοποιουνται αυτες εν καιρω π0λεμου,για να γραψει,η για να επικροτησει,αυτη την απιστευτη αρλουμπα.Δυστυχως αυτο παρατηρειται σε ολες τις εκφανσεις της δημοσιας ζωης στην χωρα μας.Ειμαστε,εδω και χρονια,ενα Εθνος οικονομολογων,γεωπολιτικων,σεισμολογων,συνταγματολογων,μετεωρολογων,πολιτειολογων,κοινονιολογων ακομη και....νευρολογων/ψυχιατρων(περιπτωση ατου τελευταιου αεροπορικου δυστυχηματος) ! Η τελευταια,κατα κανονα, φραση η οποια "εκφευγει ερκους οδοντων"του μικρομεσαιου νεοελληνα,ειναι η πρωτη την οποια χρησιμοποιει,στις περισσοτερες περιπτωσεις, ο αντιστοιχος κατοικος οποιασδηποτε πραγματικα προοδευμενης χωρας."Δεν γνωριζω".Διοτι,οπως ειπε καποτε ενας σπουδαιος ελληνας για καποιον,απο τους πολλους, "προβεβλημενους κλοουν"στην χωρα μας:"Τι να την κανει την γνωση,αφου εχει αποψη".