Ολάντ: Θα δράσουμε έτσι ώστε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ

Ολάντ: Θα δράσουμε έτσι ώστε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ Facebook Twitter
0

Tο βαρύ κλίμα μεταξύ Ελλάδας και δανειστών επιβεβαιώνουν οι πρώτες δηκώσεις των ευρωπαίων ηγετών φτάνοντας στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η Ανκελα Μέρκελ δήλωσε ότι δεν περιμένει λύση αλλά ούτε και ρήξη σήμερα ενώ ο Μάρτιν Σουλτς σημείωσε ότι: "Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες ότι έχουμε τείνει χείρα βοηθείας. Η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Μου είναι αδιάφορο να λένε ότι δεσμεύτηκε η προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτό ο κ. Τσίπρας το κατάλαβε".


"Η Γαλλία θα δράσει με τέτοιο τρόπο ώστε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ. Υπάρχουν δεσμεύσεις οι οποίες θα πρέπει να τηρηθούν από την ελληνική κυβέρνηση. Όλοι θα πρέπει να σεβαστούν τις δεσμεύσεις", ήταν η δήλωση του Φρανσουά Ολάντ.


Εν τω μεταξύ τη διαβεβαίωση ότι η Κύπρος θα στηρίξει την Ελλάδα στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής έδωσε ο κυβερνητικός εκρπόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης στο ΡΙΚ, σημειώνοντας ότι ο κ. Αναστασιάδης θα έχει και συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM