Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη

Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη Facebook Twitter
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη χθεσινή του άφιξη στα δικαστήρια της Ευελπίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θα βρεθεί σήμερα στην Ευελπίδων ο Ηλίας Κασιδιάρης. Χθες απολογήθηκε για την υπόθεση του βίντεο Μπαλτάκου, ενώ σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση του περιστατικού χειροδικίας σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι αντιμέτωπος, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, για τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Εν μέσω έντονης συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε αρχικά ένα ποτήρι με νερό προς τη Ρένα Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Η Λιάνα Κανέλλη που ήταν παρούσα στο πάνελ με άλλους πολιτικούς και δημοσιογράφους καταδίκασε την ενέργεια και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στράφηκε προς το μέρος της και τη χαστούκισε.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αυτοφώρου,  καταθέτοντας  μήνυση εναντίον των κ.κ. Κανέλη και Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM