ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γιατί θα συναντηθούν αύριο ο Κ. Καραμανλής με την Ντόρα Μπακογιάννη;

Γιατί θα συναντηθούν αύριο ο Κ. Καραμανλής με την Ντόρα Μπακογιάννη; Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
2

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο του ατυχούς εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινής αύριο προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της πρ. Υπουργού κ. Ντόρας Μπακογιάννη, μετά από αίτημα της τελευταίας.

Η συνάντηση των δύο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν μέσω του εκνευρισμού που έχει κυριαρχήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ήττα της Κυριακής, σημειώνει η εφημερίδα.

Η κ. Μπακογιάννη, που είχε μία τυπική μόνον επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές, συστήνει ψυχραιμία και αναμένει τις πρωτοβουλίες που θα λάβει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ήδη από σήμερα με τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος στις 18:00 το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για πλήθος στελεχών της Ν.Δ., χθες, συναντήθηκε μεταξύ πολλών άλλων και με τους Ν. Δένδια, Ευρ. Στυλιανίδη και Απ. Τζιτζικώστα.

Παρά το γεγονός ότι συνομιλητές του, όπως ο κ. Ευ. Αντώναρος, θέτουν, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτημα ηγεσίας, ο ίδιος ακούει προσεκτικά, καταγράφει όσα του μεταφέρονται, χωρίς όμως να σχολιάζει ή να ενθαρρύνει κινήσεις που θα μπορούσαν, σε αυτή τη συγκυρία, να αποσταθεροποιήσουν τη Ν.Δ. ως πυλώνα αναφοράς της αστικής δημοκρατίας.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια