Πανούσης: Δεν γίνεται να υπάρχουν κλούβες ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Πανούσης: Δεν γίνεται να υπάρχουν κλούβες ΜΑΤ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
15

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτικό παράθυρο στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και απεκάλυψε τι σχεδιάζει να κάνει με τις κλούβες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Ο Υπουργός παραδέχτηκε πως τα Εξάρχεια είναι «ένα ειδικό θέμα», ενώ υπογράμμισε πως η περιοχή δεν μπορεί να θεωρείται γκέτο. 

«Δεν μπορεί να αισθάνεται κανένας ότι σε κάθε 100 μέτρα υπάρχει μια κλούβα χωρίς λόγο, προληπτικά και ότι υπάρχουν γκέτο μέσα στην Αθήνα. Το να έχεις μόνιμες κλούβες είναι σαν να πιστεύεις ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι δυνάμει επικίνδυνοι», κατέληξε ο κ. Πανούσης. 

 

 

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM