Με πέντε πρόσωπα οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση

Με πέντε πρόσωπα οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Facebook Twitter
21

 

Με πέντε πρόσωπα οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Facebook Twitter

Με πέντε πρόσωπα θα συμμετάσχει η παράταξη του Πάνου Καμμένου στη νέα κυβέρνηση, όπως είπε νωρίτερα ο Πρόεδρος του κόμματος στους βουλευτές του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Πληροφορίες του Σκάι αναφέρουν ότι τα πρόσωπα στην κυβέρνηση θα είναι ο Καμμένος που πάει για το υπουργείο Άμυνας συν τέσσερις ακόμη συγκεκριμένα  οι Τέρενς Κουίκ, με ρόλο κάτω από τον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Νίκος Νικολόπουλος  και Έλενα Κουντουρά.

Τα υπουργεία στα οποία θα αναλάβουν πόστα τα στελέχη των ΑΝΕΛ θα είναι τα Υγείας και Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Αχαίας, συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος είναι αυτός που είχε στείλει ομοφοβικό και ρατσιστικό tweet στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που είχε δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Συγχαρητήρια στον σύντροφο νικολόπουλο για την υπουργοποίηση (αν την πάρει)!!!Και για να μην ξεχνιόμαστε και να μην αλλάζουν τα κόζα, οι μνημόνιακοι είναι οι φασίστες και οι γερμανοτσολιάδες.
Ήταν ήδη ντροπή που σχημάτισε κυβέρνηση με τους αν.ελ. Ήταν ήδη ντροπή που τη σχημάτισε χωρίς να βάλει έστω κάποιους όρους (πχ να μην συμμετέχει ο Νικολόπουλος στη συνεργασία, πώς είχε βάλει όρο πχ η Δημαρ να μη συμμετέχει ο Πλεύρης). Αν είναι τέτοοι [...] και μέσα στους 5-6 αν.ελ. που θα πάρουν καρέκλα, θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα.Ούτε για φτήσιμο. Ντροπή πραγματικά.
Καταλαβαίνω ότι η οικονομία είναι το πιο επείγον πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι κυρίως με βάση αυτό γίνεται και ο διάλογος για το σχηματισμό κυβέρνησης. Αλλά από μία αριστερή κυβέρνηση περιμέναμε και πιο "απλά" πράγματα αλλά εξίσου σημαντικά, όπως ο περιορισμός επιτέλους της επιρροής της εκκλησίας στην εκπαίδευση, το σύμφωνο συμβίωσης κλπ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η άνεση όλων αυτών των αριστερών όταν μαθαίνουν ότι θα συγκυβερνήσουν με φανερά ακροδεξιούς, παλαιοκομματικούς της νέας δημοκρατίας που στράφηκαν ακόμα δεξιότερα, με διαφθαρμένους και με φανατικούς. Δηλαδή ο Γλέζος θα συμφωνεί με τον Νικολόπουλο?? τι παρακμή είναι αυτή
δεν γνωρίζω πολλά για το ΠΟΤΑΜΙ να πω την αλήθεια, εκτός του ότι πίσω από τον Θεοδωράκη (τον οποίω προσπαθώ να αντιπαθίσω μ' αυτά που ακούω αλλά δεν μπορώ) κρύβεται ο Μπόμπολας, αλλά πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερα αυτοί στην κυβέρνηση κι όχι οι ΑΝΕΛ.
έχοντας ήδη στο παρελθόν ζητήσει η τροϊκα από την κυβέρνηση να καταργήσει τη στρατιωτική θητεία, και έχοντας πια τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ήλπιζα ότι κάτι καινούργιο θα δούμε σ' αυτό το θέμα. Βάζοντας τους ΑΝΕΛ στο άμυνας, μάλλον όχι
Ο Νικολόπουλος είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά στο star ότι δεν του πάνε τα ¨κοστούμια¨ (ενώ φορούσε κοστούμι...).Δεν είδα τι είπε στην συνέχεια γιατί ήταν μαζί με τον Άδωνη και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σε στείλει στο ψυχιατρείο σε δευτερόλεπτα.
To Παιδείας και Θρησκευμάτων (αλλά και Πολιτισμού και Αθλητισμού) στους ΑΝΕΛ?Μάλιστα. Ούτε διαχωρισμό/διακριτό ρόλο/ εξορθολογισμό σχέσεων Κράτους- Εκκλησίας, ούτε επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης, ούτε τίποτα.Αλκίνοε, τι λες τώρα?
Ευτυχώς (ελπίζω) δεν είναι αλήθεια για το Νικολόπουλο. Ο ίδιος το διέψευσε και είπε πως δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Μάλιστα, άρχισε τις κωλοτούμπες (πάλι ευτυχώς) απαντώντας σε ερώτηση για τον πολιτικό ορκό πως δεν είναι αυτό το θέμα η ουσία και πως ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τον τρόπο που θέλει (ποιος; ο Νικολόπουλος!!!). Τέτοιου είδους "κωλοτούμπες" είναι ήδη μία νίκη της αλλαγής και απόδειξη του πόσο η προηγούμενη ακροδεξιά Κυβέρνηση ήταν πραγματικά υπεύθυνη για τα ρατσιστικά παραληρήματα που εμφανίζονταν όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, όταν με ενεργητικό ή παθητικό τρόπο τα καλλιεργούσε.Υ.Γ. Τα είπε καλεσμένος τώρα σε εκπομπή γνωστού ιδιωτικού καναλιού (με εμφανή την πικρία που του στερήθηκε το υπουργιλίκι).
Για πουθενά δεν κάνει αυτός και με κάτι τέτοια, όντως, δεν μας τα λέει καλά ο Αλέξης. Με φασισταριά δεν κάνεις χωριό. Πάντως, τό'πε: ''Θα συμμαχήσω με το διάολο'' και λέγαμε ορισμένοι ότι έκανε μπλακ χιούμορ...
Δε φτανει που ο "ηγετης ατης αριστερας" εσπευσε να συνεργαστει με τους ακροδεξιους ΑνΕλ. Τωρα δινει και υπουργειο στον χειροτερο τους!Ο προοδευτισμος πανω απ'ολα!(Το ωραιο ειναι οτι ολοι οι γκει ειναι σιγουροι οτι θα αποκτησουμε επιτελους σαν χωρα ελευθεριες, οπως το συμφωνο συμβιωσης και ο γαμος ομοφυλοφιλων....)