Επίθεση Αντώναρου στον Σαμαρά

Επίθεση Αντώναρου στον Σαμαρά Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Επίθεση μέσω Twitter με απανωτά tweet έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, κατά του Αντώνη Σαμαρά για την κίνηση του να μην  παραδώσει το Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο «για προβληματική συμπεριφορά που εκθέτει την παράταξη»  και σημειώνει ότι ¨δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

Έγραψε στο Twitter: «Προβληματική συμπεριφορά που εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη. Η μεγαλοσύνη στην ήττα ειναι η σπουδαία διαφορά πού κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη. Στη Νεα Δημοκρατία έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις αρχές του πολιτικου πολιτισμου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γυρίσει πίσω.». Επίσης απηύθυνε έκκληση στους υπόλοιπους απερχόμενους υπουργούς της ΝΔ να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα Σαμαρά: «Περιμένω από τους απερχόμενους υπουργούς να τηρήσουν τις αρχές της Ν.Δημοκρατίας και να παραδώσουν κανονικά στους νέους υπουργούς», σημείωσε.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Επιτέλους κάποιος από το κόμμα μίλησε και είπε σωστά πράγματα. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία και η χώρα είναι ένα σοβαρό κεντροδεξιό κόμμα το οποίο θα μπορέσει να κάνει αντιπολίτευση με βάση επιχειρήματα και δεδομένα και όχι ακροδεξιές κορώνες. Ο Σαμαράς ελπίζω να αποτελεί μια παρένθεση για το κόμμα και να μην δούμε κανένα στέλεχος τύπου Βορίδη να γίνεται αρχηγός. Είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε λιγότερο εθνικισμό, υψηλότερου επιπέδου δημόσιο λόγο και επιθυμία για συνεργασία ανάμεσα στα κόμματα για την επίτευξη των στόχων της χώρας.
..αρχισαν τα οργανα.. Αναμενομενο.Αυτο που ειναι εξοργιστικο, ειναι οτι ακομα υπαρχει αυτο το "περιβαλον" του Καραμανλη, οπως και ο ιδιος ο Βουδας.Ως ενας απο τους πιο αποτυχημενους πρωθυπουργους στην νεοτερη ιστορια, και αν ειχε τσιπα θα ειχε φυγει για τα καλα. Ας καθεται στη Ραφηνα και να τρωει λουκανικα. Και αυτος και οι παρατρεχαμενοι του. Κανεις τους δεν θα επρεπε να μιλαει. Κιχ.Αλλα στην χωρα του παραλογου, μπορει να τον δουμε και προεδρο της δημοκρατιας!
Ξεκίνησαν τα όργανα στην Ν.Δ. Παρόλα αυτά πολύ καλά του είπε, ο Σαμαράς, έπεσε α΄κόμα πιο χαμηλά με την απόφαση του να μην παραδώσει όπως πρέπει στον Τσίπρα.