Η τελευταία μέρα των πολιτικών αρχηγών πριν τη μάχη της κάλπης

Η τελευταία μέρα των πολιτικών αρχηγών πριν τη μάχη της κάλπης Facebook Twitter
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Παλαιά Αγορά των Χανίων, κατά την προεκλογική του περιοδεία για τις βουλευτικές εκλογές 2015, στην Κρήτη, Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
1

"Χαλαρή κουβέντα" με δημοσιογράφους θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, το μεσημέρι, στο εστιατόριο "Αγροτέρα", στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Κρήτη, με μία μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχη.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς στις 12:00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος ενώ στις 4 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για για την έκτακτη σύσκεψη εν όψει Eurogroup.

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12:30 συναντιέται με στελέχη και υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης ενώ ο Πάνος Καμμένος επέλεξε αν περάσει την τελευταία μέρα πριν την μάχη της κάλπης στην Κάλυμνο όπου θα συναντήσει τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρίσκεται στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή όπου θα υποδεχτεί δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ακολουθεί την παράδοση τους γεύματος και στη μία το μεσημέρι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος του στο παραδοσιακό ουζερί Τράτα.

Tραπέζι για γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου παραθέτει και ο Φώτης Κουβέλης, στο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο.

Τα εκλογικά περίπτερα του κόμματος του ,στις περιφέρειες Β Αθηνών και Β Πειραιά, επισκέπτεται από το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους βουλευτές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια