Ακυρώθηκε λόγω φυλλαδίων η ομιλία Βορίδη στην Παλλήνη

Ακυρώθηκε λόγω φυλλαδίων η ομιλία Βορίδη στην Παλλήνη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

 

Ακυρώθηκε λόγω φυλλαδίων η ομιλία Βορίδη στην Παλλήνη Facebook Twitter

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για χθες Πέμπτη ομιλία του Μάκη Βορίδη στην Παλλήνη καθώς μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της συλλογικότητας «Ρωγμές» κόλλησαν  φυλλάδια με τσεκούρια και πανό και συνθήματα για τον φασισμό στο σημείο όπου θα γινόταν η ομιλία.

Περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν εκεί φωνάζοντας συνθήματα όπως "Και τώρα και πάντα όπως το '40, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα", "Βορίδης, Βορίδης-Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" και "Φασίστα Βορίδη, δεν μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς".

Μοιράστηκε, επίσης, φυλλάδιο με τίτλο "Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς".

Το κείμενο που υπήρχε στο φυλλάδιο ήταν το εξής:

"Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘’τσεκουράτος’’ Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της  νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘’τεμαχισμό’’ τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά του να τσιμπήσει χρυσαυγίτικους ψήφους και χειροκροτήματα ακροδεξιών έχει εξαπολύσει επίθεση στην αριστερά και στον πληττόμενο λαό που αγωνίζεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του. Οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσιας υγείας και συνολικά οι πολιτικές της εξαθλίωσης του κεφαλαίου πάνε μαζί με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι Βορίδηδες σήμερα. Οι λογικές αυτές όμως δεν χωράνε ούτε στην Παλλήνη, ούτε πουθενά! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια τους να μαυρίζουν τις ζωές μας !".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια