Νέες «βόμβες» Χαϊκάλη στην Επιτροπή

Νέες «βόμβες» Χαϊκάλη στην Επιτροπή Facebook Twitter
5

Εντύπωση προκάλεσαν στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλή ορισμένα σημεία της κατάθεσης του Παύλου Χαϊκάλη η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι τα χρήματα (5.000) τα δάνεισε στον Αποστολόπουλο για να τα παίξει ο ίδιος και όχι για λογαριασμό του, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο Αποστολόπουλος του είπε «τα 700.000 είτε θα στα φέρω εγώ, είτε θα σου τα στείλει γνωστός τραπεζίτης με τον φρουρό του».

Βγαίνοντας από την Επιτροπή ο κ. Χαικάλης απέφυγε να δώσει το ονομα του κόμματος που φέρεται να αναφέρθηκε ότι «τα παίρνει» επέμεινε όμως ότι υπάρχει κόμμα που "τα παίρνει".

Είπε επίσης στους δημοσιογράφους ο κ. Χαϊκάλης σχετικά με τις 5 χιλιάδες που έδωσε στον Αποστολόπουλο: 

«Θα μου ξοφλούσε το ποσό αυτό, το δικό μου, που του είχα δώσει τα 5.000 και μου’ δωσε τα 2 μηνιάτικα. Αυτό εννοούσα, το 10% και ειπώθηκε σε μια φόρτιση… Δεν υπάρχουν πουθενά μετοχές δικές μου, δεν έχει αγοράσει κανένας μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή».

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό ήταν τμηματική επιστροφή του ποσού, επέμεινε ότι ναι και όταν του ειπώθηκε ότι υπάρχει απομαγνητοφωνημένο κείμενο σε τηλεόραση επέμεινε πάλι λέγοντας: «Σας είπα ήμουνα φορτισμένος».

Τόνισε ότι «αυτά τα λεφτά του τα έδωσα. Του είπα, Γιώργο δεν έχω λεφτά, το έχω πει εγώ δεν έχω λεφτά είπα θα σου δώσω αυτά, το αν είπα το 10%, το είπα γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το λόγο, αυτό το είπα. Και δεν υπάρχει κάτι με τόκο 10%, χρηματιστηριακό δηλαδή. Για να παίξει αυτός στο Χρηματιστήριο γιατί είχε ένα πρότζεκτ χρηματιστηριακό. Τώρα… αυτός φερόταν ως εκπρόσωπος της Deutsche Bank, εγώ δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω. Μου είχε δώσει και μηνύματα ανθρώπων».

Για τις δηλώσεις περί επιστροφής τόκων από τον κ. Αποστολόπουλο, ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε ότι το δήλωσε «πάνω στην ένταση της στιγμής».

«Δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει; Αυτός προσπαθούσε να καταλάβει το μήκος της δικής μου οικονομικής ευρωστία ή όχι, αν υπήρχε πρόβλημα ή όχι για να το χρησιμοποιήσει όπως το χρησιμοποίησε», είπε ο κ. Χαικάλης.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Θ.Μάτσιος: Nαι ναι ναι... εμείς γιατί... κοίταξε στην έδρ.. αρχή, ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο παιχνίδι. Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε κά..θέλαμε,αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ..λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ..νέος διαιτητής για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
ω κενοί βροτών,οι τόξων εντείνοντες του καιρού πέρακαι προς δίκης γε πολλά πάσχοντες κακάφίλοις μεν ου πείθεσθε, τοις δε πράγμασιν.ανόητα ανθρωπάκια,τολμάτε και τεντώνετε το τόξο πέρα από το μέτρο, έτσι που δίκαια σας κτυπούν οι δυστυχίεςτων φίλων δεν ακούτε τις ορμηνίεςΣέρνεστε από την πίεση των γεγονότωνΙκέτιδες, Ευριπίδης