Βουλευτής των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει ότι η Γιαταγάνα έκανε την επίμαχη δήλωση

Βουλευτής των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει ότι η Γιαταγάνα έκανε την επίμαχη δήλωση Facebook Twitter
2

Επιβεβαίωσε και μάλιστα ως αυτήκοος μάρτυρας, βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι η Χρυσούλα Γιαταγάνα είπε πως ο Αποστολόπουλος πριν ένα μήνα προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει στο κόμμα.

Ο κ. Κώστας Δαμαβολίτης είπε το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ότι η κ. Γιαταγάνα το είπε αυτό μπροστά στον ίδιο και στον κ. Καμμένο ενώ βρισκόταν στη Βουλή. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος έβλεπε τον κ. Αποστολόπουλο στα γραφεία του κόμματος είπε ότι από τον Μάιο δεν τον έχει δει, σημειώνοντας μάλιστα και ότι ο ίδιος είναι κοντά στον Πρόεδρο και τους συμβούλους του.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψαν χθες πολλά ΜΜΕ, κ. Γιαταγάνα ειπώθηκε είπε σε δημοσιογράφους: « Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Μου τηλεφώνησε τον Οκτώβριο για να γυρίσω πίσω στο κόμμα».

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και ενώ ο κ. Καμμένος την απείλησε με μηνύσεις η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής προσπάθησε να ανασκευάσει με την εξής δήλωση: «Με αφορμή δημοσιεύματα και ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα, θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο κ. Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου»

Οι προσπάθειες της κ. Γιαταγάνα να ανασκευάσει τα όσα είπε μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους προκάλεσαν την αντίδραση των κοινοβουλευτικών συντακτών και εν συνεχεία και της ΕΣΗΕΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θεωρεί απαράδεκτη και καταδικαστέα κάθε απόπειρα εμπλοκής δημοσιογράφων σε πολιτικά ή προσωπικά παιχνίδια, ιδιαίτερα στις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα. Η ΕΣΗΕΑ στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων δημοσιογράφων του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, που τις τελευταίες ώρες βιώνουν απαράδεκτες και απαξιωτικές πρακτικές και τις οποίες καταγγέλλουν με την παρακάτω δήλωσή τους:

«Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Τα τελευταία 24ωρα βουλευτές επιχειρούν να εμπλέξουν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στα όποια πολιτικά ή προσωπικά τους παιχνίδια. Αυτό που βιώνουμε είναι μέλη του Κοινοβουλίου, να διαψεύδουν με νεότερες δηλώσεις τους, όλα όσα νωρίτερα είχαν πει απαντώντας σε ερωτήσεις μας, τόσο στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όσο και σε διαδρόμους της Βουλής. Θεωρούμε αυτή την πρακτική απαράδεκτη, απαξιωτική και υπονομευτική για την εργασία μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί τον εκφοβισμό μας.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Γιάννης Απέργης

Έλενα Βαρίνου

Κατερίνα Βλαχοδήμου

Πηνελόπη Γκάλιου

Λευτέρης Γαλανός

Αντώνης Γαλανόπουλος

Αλέξανδρος Διαμάντης

Μαριτίνα Ζαφειριάδου

Αθηνά Ζύμαρη

Νατάσσα Θωμά

Χάρης Ιωάννου

Αγγελική Καραγεώργου

Κώστας Κωνσταντόπουλος

Ειρήνη Κωστάκη

Γιώργος Λυκουρέντζος

Ανδρέας Μακρίδης

Χρήστος Μπόκας

Γιώργος Μπουρδάρας

Όλγα Παναγιωτίδου

Κώστας Παπαγιάννης

Αντιγόνη Πανέλλη

Γιώργος Πίκουλας

Δημήτρης Ράντος

Λάμπρος Σταυρόπουλος

Παναγιώτης Τζαννετάτος

Ευαγγελία Τσικρίκα

Δημήτρης Τάκης

Νίκος Τσιμπίδας

Γιώργος Χατζηδημητρίου

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά ο Καμμένος δεν είπε ότι ήταν συνεργάτες μέχρι τον Μάρτιο του 2013;Η Γιαταγάνα μιλάει για Οκτώβριο του 14 και ο Δαμαβολίτης για Μάιο του 14...Συνωμοσία πρόεδρε!