Σαμαράς: Το πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες του λαού

Σαμαράς: Το πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες του λαού Facebook Twitter
2

Δηλώσεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις μετά και την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή έκανε φτάνοντας στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Αντώνης Σαμαράς.

 «Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν θα επιστρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες και τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι το τρίτο τρίμηνο τού έτους η Ελλάδα είχε το υψηλότερο πλεόνασμα στην ευρωζώνη, χάρη  στις «χωρίς προηγούμενο θυσίες του ελληνικού λαού».

«Δεν θα επιτρέψω, ούτε το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει, σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες και τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» σημείωσε ο πρωθυπουργός και κατέληξε: «Η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα σύντομα θα επιλυθεί».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το πολιτικό σύστημα ξεπλένει τη ΧΑ και σε 6 μήνες θα είναι έξω και ρυθμιστές της πολιτικής ζωής. Άλλο που δε θέλει η Δεξιά του Σαμαρά και το ακροδεξιό βαθύ κράτος. Δυστυχώς η Ελληνική Δεξιά. Αλλά και η Ευρωπαϊκή είναι σε μια φάση κακοήθους εξαλλαγής. Αν δεν ξεκουμπιστεί ΤΩΡΑ αυτή η κυβέρνηση και περάσουν οι εκβιασμοί της, θα ζήσουμε την πορεία προς το φασισμό. Δεξιά και δημοκρατία, ακόμα και νομιμότητα, έχουν καταστεί με δική τους ευθύνη έννοιες ασυμβίβαστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι η δημοκρατική παράταξη και θα πρέπει με σύνεση και αποφασιστικότητα να προχωρήσει στην απομαζιστικοποίηση του Κράτους.
Εχει απολυτο δικιο ο κ.Πρωθυπουργος που βαζει τα πραγματα στην θεση τους.Αλλοιμονο αν ο ιδιος,και το ελληνικο "πολιτικο συστημα"του οποιου "θεσει"ηγειται,επετρεπε σε οποιονδηποτε να "παιξει με τις θυσιες του ελληνικου λαου" .Θα μπορουσαν ποτε να εκχωρησουν την σχετικη "αποκλειστικοτητα" τους στο θεμα αυτο σε "τριτους" ;Και μαλιστα χωρις ανταλλαγματα ;Δεν γινονται αυτα τα πραγματα !