Καμμένος στους Financial Times: Κάποιοι βουλευτές μου μπορεί να ψηφίσουν «ναι»

Καμμένος στους Financial Times: Κάποιοι βουλευτές μου μπορεί να ψηφίσουν «ναι» Facebook Twitter
2

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές του να ψηφίσουν «ναι» στην ψηφοφορία για τον Σταύρο Δήμα άφησε ο Πάνος Καμμένος, στους Financial Times, σημειώνοντας ότι «οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατακλύζονται από τηλεφωνήματα πολιτικών μεσαζόντων που θέλουν να τους πείσουν να λύσουν τους ζυγούς και να στηρίξουν την κυβέρνηση».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν εμφανίζεται βέβαιος ότι όλοι οι βουλευτές του θα ακολουθήσουν τη γραμμή του «όχι», καθώς έχουν στο νου τους να σώσουν την έδρα τους και τις γενναιόδωρες βουλευτικές συντάξεις που διακυβεύονται εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Μετά από αυτό το δημοσίευμα ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ προσπάθησε να υποβαθμίσει τη δήλωση Καμμένου, κάνοντας την παρακάτω δήλωση:  

«Διευκρινίζεται με απόλυτη σαφήνεια και κατηγορηματικότητα ότι η αναφορά του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου δεν αφορούσε βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά βουλευτές ανεξάρτητους και κυρίως εκείνους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους έφυγαν από το Κίνημα.

Δηλώνουμε για μία ακόμα φορά ότι τα 12 «όχι» είναι δεδομένα και στις τρεις ψηφοφορίες. Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου κοντή γιορτή.

Οι συγκυβερνώντες να ετοιμάζονται να στήσουν τις κάλπες για εθνικές εκλογές. Δεν θα τις αποφύγουν».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γύρισε και είπε στους Financial Times: "Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου κοντή γιορτή";; Θέλω οπωσδήποτε να δω την απελπισμένη προσπάθεια μετάφρασης της κοντής γιορτής... Monday 29th of December- short celebration we'll (we'll=we tell=να 'ούμε)
Δέχονται πιέσεις από τους αλήτες που μας κυβερνάνε!!! Αντί να ψηφίσουν κατά συνείδηση όπως ο Κουβέλης και η Τζάκρη. Πως να πάει μπροστά μετά ο τόπος ρε παιδιά;