Επιβεβαίωσε η Capital το ημέιλ Σπόνερ για ΣΥΡΙΖΑ

Επιβεβαίωσε η Capital το ημέιλ Σπόνερ για ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Οι κύριοι Μηλιός και Σταθάκης, του ΣΥΡΙΖΑ
4

 

Επιβεβαίωσε η Capital το ημέιλ Σπόνερ για ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Προσωπικές είναι οι απόψεις που εξέφρασε ο Σπόνερ ξεκαθαρίζει η Capital μετά το θόρυβο που προκλήθηκε στο εσωτερικό της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας έτσι την ύπαρξη του περίφημου ημέιλ, με το οποίο ο κύριος Σπόνερ αναφερόταν αρνητικά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Μηλιός και Σταθάκης, σε εκπροσώπους διεθνών οίκων στο Λονδίνο. 

Το στέλεχος του fund βρήκε τα όσα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χειρότερα και από το κομμουνιστικό πρόγραμμα και προέβλεπε ότι οι επενδυτές «θα πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα και θα φύγουν μακριά»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το email του Σπόνερ (Joerg Sponer), η εταιρεία Capital Group εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Είναι πολιτική μας να μην σχολιάζουμε οποιαδήποτε προσωπική και ιδιωτική επικοινωνία των επενδυτών μας. Ο κ. Σπόνερ είναι αναλυτής και ένας από τους περίπου 300 επενδυτές που δουλεύουν για την Capital Group.

» Στην Capital όλοι οι επενδυτές έχουν την ευθύνη των αποφάσεων τους για το που θα επενδύσουν, που βασίζονται στην ισχυρή τους πεποίθηση. Δεν υπάρχει καθολική άποψη για οποιαδήποτε εταιρεία, αγορά, περιοχή ή χώρα. Η Capital Group δεν έχει επίσημη θέση για την εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας".

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης είχε νωρίτερα δηλώσει ότι πρόκειται για «κατασκευασμένο» email που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την υπογραφή του Σπόνερ, η Capital όμως, τελικά, δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. 

Το πολυσυζητημένο ημέιλ:

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM