Δένδιας στη θέση του Αβραμόπουλου

Δένδιας στη θέση του Αβραμόπουλου Facebook Twitter
2

Με τον ως τώρα υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια αντικατέστησε το Δημήτρη Αβραμόπουλο στη θέση του υπουργού Άμυνας ο Πρωθυπουργός ενώ στο υπουργέιο Ανάπτυξης πηγαίνει ο βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.

Ο νέος υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είπε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους ότι είναι η επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως υπευθύνου θεμάτων ιθαγένειας και μετανάστευσης.

Ποιός είναι ο νέος υπουργός Ανάπτυξης

 

Δένδιας στη θέση του Αβραμόπουλου Facebook Twitter

Ο Κώστας Σκρέκας που γεννήθηκε το 1973 θεωρείται από τους λεγόμενους "καραμανλικούς" βουλευτές.  Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη "Διαχείριση Μεγάλων Τεχνικών Έργων" στο τμήμα Civil Engineering, στο University of Birmingham της Αγγλίας.

Το 2000 εργάστηκε ως μάνατζερ Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρείας Mantis S.A. και στη συνέχεια το 2001 ίδρυσε την εταιρεία Fortis S.A. και από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σήμερα εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές.

Με ιστορία στην ΟΝΕΔ, το 2012 στις εκλογές της 6ης Μαίου και 17ης Ιουνίου εξελέγη βουλευτής Νομού Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"...προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σήμερα εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές" ως Διευθύνων Σύμβουλος ιδιωτικής εταιρείας, ενώ είναι ταυτόχρονα και βουλευτής. Θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση και σαν υπουργός;