Επιστολή Αθανασίου στη Λαγκάρντ για τις καταγγελίες

Επιστολή Αθανασίου στη Λαγκάρντ για τις καταγγελίες Facebook Twitter
2

Επιστολή στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την οποία ζητά περισσότερες πληροφορίες για τα περί απειλών της από Έλληνες φοροφυγάδες απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπ. Δικαιοσύνης. Ο κ. Αθανασίου ζητά τις πληροφορίες αυτές με στόχο να προχωρήσουν οι κατά νόμο ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη της στους Financial Times, τις προηγούμενες ημέρες, η κ. Λαγκάρντ είχε δηλώσει σε σχετική με τη φοροδιαφυγή ερώτηση του δημοσιογράφου:

«Καλύτερα να μην λέω πολλά για αυτό το θέμα γιατί όταν μίλησα στην Ελλάδα για το θέμα των πλουσίων που φοροδιαφεύγουν δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Χρειάστηκε να αυξηθεί η προσωπική μου ασφάλεια».

Η διευθύντρια του ΔΝΤ, μάλιστα, είχε αφήσει αιχμές και για τον κλάδο της ναυτιλίας στην Ελλάδα τονίζοντας «πληρώνει όντως η ναυτιλιακή βιομηχανία τους φόρους της; Το κάνουν άλλοι; Δεν νομίζω».

Η επιστολή Αθανασίου έρχεται αφού πρώτα η ΔΗΜΑΡ με ερώτηση της είχε ζητήσει δικαστική διερεύνηση και αφού είχε γίνει σχετική αναφορά από τον Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM