Ο Πάγκαλος ανέβασε φωτό με σιδηροδρομική γραμμή που «έκλεισε με πέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Πάγκαλος ανέβασε φωτό με σιδηροδρομική γραμμή που «έκλεισε με πέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
4

 

Ο Πάγκαλος ανέβασε φωτό με σιδηροδρομική γραμμή που «έκλεισε με πέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter

Σε ατόπημα υπέπεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία από τις σιδηροδρομικές γραμμές Κορίνθου-Κιάτου, στις οποίες φαίνεται να υπάρχει εμπόδιο που γράφει επάνω ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός αλλά και αντιπρόεδρος κυβερνήσεως συνόδευσε την «ανακάλυψη» γράφοντας «κάτοικοι του Ξυλοκάστρου μου καταγγέλλουν οτι ο Σύριζα έχει αποκλείσει με μεγάλη πέτρα τη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτου – Πάτρας». Στη συνέχεια έθεσε και το ερώτημα αν «πρόκειται για την αρχή της επανάστασης ή απλώς για τον αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρόμων;».

Ο Πάγκαλος ανέβασε φωτό με σιδηροδρομική γραμμή που «έκλεισε με πέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter

Όμως ο κ. Πάγκαλος προσγειώθηκε ανώμαλα στις διαθέσεις των χρηστών του Twitter που τον ενημέρωσαν ότι αυτή η γραμμή έχει πάψει να λειτουργεί από τότε που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και εκείνος ήταν υπουργός, ενώ δεν απέφυγε και τα δηκτικά σχόλια χρηστών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καταγγέλλω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει με μεγάλες πέτρες τη γραμμή Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και δεν μπορώ να κατέβω στο χωριό μου για τις διακοπές του Αυγούστου.
Αν διάβαζε λίγο lifo ο κ. Πάγκαλος δεν θα την πάταγε!Είχε ένα εξαίρετο άρθρο την περασμένη εβδομάδα για τις παλιές και παρατημένες γραμμές του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο και όχι μόνον.