Ο Βαζέχα υποψήφιος με τον Σπηλιωτόπουλο

Ο Βαζέχα υποψήφιος με τον Σπηλιωτόπουλο Facebook Twitter
6

Τη συμμετοχή στον συνδυασμό του, του Κριστόφ Βαζέχα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ο υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Σε μήνυμα του στο Twitter ο Σπηλιωτόπουλος ανέφερε: «Στην ομάδα μας εντάχθηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Κριστόφ Βαζέχα», συνοδεύοντας την ανάρτηση από φωτογραφία με τον Πολωνή παλαίμαχο ποδοσφαιρστή.

Tην ίδια ώρα ο κ. Σπηλιωτόπουλος απαντά στις επικρίσεις για τον χαρακτηρισμό της Αθήνας ως Καμπούλ επιμένοντας στην έκραση του. «Ενοχλούνται για αυτούς που περιγράφουν αυτή την πραγματικότητα και όχι για αυτούς που τη δημιούργησαν», είπε στον Σκάι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν θα μιλησω ως πολιτης,διοτι το θεμα δεν εντεχει σε "πολιτικη"συζητηση,αλλα ως ποδοσφαιροφιλος και παιδιοθεν οπαδος του Ολυμπιακου.Ο ποδοσφαιριστης Κριστοφ Βαζεχα ηταναυτο που λεμε ενα "κοσμημα".Η ποδοσφαιρικη του παρουσια και προσφορα ηταν αξια καθε θαυμασμου ,σε σημειο που εμεις οι Ολυμπιακοι τον χειροκροτουσαμε και οταν εμπαινε,και οταν εφευγε απο τον αγωνιστικο χωρο.(Αλλες εποχες,βεβαια,και αλλα ηθη τοτε...).Τωρα για την εισοδο του στην πολιτικη το μονον που μπορω να ευχηθω ειναι να μπορεσει να προσφερει στον χωρο το 10% απο αυτο που προσφερε στο ποδοσφαιρο.Αν και γενικα οι εμπειριες μας απο την παρουσια ποδοσφαιριστων ,ηθοποιων και τραγουδιστων στην πολιτικη κονιστρα ειναι,κατα το μαλλον η ηττον,τραυματικες....